İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında, 15 Şubat Çarşamba akşamı oynanacak mücadeleleri kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Club Brugge – Benfica: MS 2, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı yaşanırken, 15 Şubat Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Club Brugge ile Benfica karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Club Brugge cephesinde Scott Parker dönemi başlarken, ev sahibi Belçika Jupiler Ligi’nde son 6 hafta mağlubiyete yer vermedi. Yeni hocasıyla maç kazanmakta zorlanan Club Brugge, 6 haftadan 1 galibiyet çıkarırken, geri kalan 5 haftadan 1’er puanla ayrıldı. Liderin 20 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. B Grubu’na 3’te 3 yaparak başlayan Club Brugge, Bayer Leverkusen, Porto ve Atletico Madrid karşısında ilk maçlarını kazandı. Son 3 haftadan ise 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldılar. Porto dışında hiçbir rakibine kaybetmeyen ev sahibi, zirveyi 1 puanla Porto’ya kaptırdı. Güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergileyen Club Brugge, Parker önderliğinde ilk Şampiyonlar Ligi sınavını Benfica karşısında verecek. İç sahada kazanarak, Portekiz deplasmanına avantajlı çıkmak istiyorlar. Portekiz Premier Ligi’nin lideri Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Roger Schmidt ve öğrencileri, Premier Lig’e tam anlamıyla damga vurmayı başarırken, ilk 20 haftada sadece Braga deplasmanında mağlup oldu. En yakın rakibinin 5 puan üzerinde yer alan konuk ekip, adım adım şampiyonluğa yürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup bir performans grafiği ortaya koyduklarını söyleyelim. H Grubu’nda Juventus, PSG ve Maccabi Haifa ile mücadele eden Benfica, 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. 6 maçta 16 gol atan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole izin verdi. Rafa Silva ve Matias Ramos ikilisi 5’er golle devler sahnesinde en golcü isimler arasında yer aldı. Portekiz Premier Ligi’nde 4 haftadır kazzanan Schmidt ve öğrencileri, Club Brugge deplasmanı öncesi çok formda. Rüya gibi bir sezon geçiren Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde şampiyonluğa adım adım yaklaşırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise aldığı sürpriz galibiyetlerle, şampiyonluk yarışındaki rüştünü ispatladı. Son 16 Turu’nun ilk ayağında Belçika deplasmanına konuk olan Benfica, etkisinden taviz vermeyecek ve deplasmanda kazanacaktır.

Borussia Dortmund – Chelsea: 2.5 ÜST, 1.69 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 15 Şubat Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında, Borussia Dortmund sahasında Chelsea’yi konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Borussia Dortmund, Edin Terzic yönetiminde kolay maç kaybetmeyerek Son 16 biletini cebine koydu. G Grubu’nda 6 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başaran ev sahibi, lider Manchester City’nin ardından Son 16 biletini cebine koydu. Sarı Siyahlıları mağlup edebilen tek takım ise deplasmanda Manchester City oldu. Almanya Bundesliga’da ise zirve mücadelesini sürdüren ev sahibi, 2022 Dünya Kupası’ndan harika bir dönüş yaptı. 5’te 5 yaparak adım adım zirveye yaklaşan Dortmund, 20 hafta sonunda liderle puan farkını 3’e kadar indirdi. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerek etkisini sürdüren ekip, Haller’in sakatlığı atlatarak takıma dönmesiyle ve devre arası transfer döneminde Julien Duranville, Julian Ryerson’un takıma katılmasıyla birlikte gücüne güç kattı. Dünya Kupası dönüşü hem Bundesliga hem de DFB Kupası’nda kazanan Dortmund, galibiyetlerine devler sahnesinde devam etmek istiyor. Chelsea cephesinde Graham Potter’in tahtı sallanıyor. Devre arası transfer dönemine tam anlamıyla damga vuran Chelsea, harcanan büyük bütçeye rağmen yeni yıldan sadece 1 galibiyet çıkarınca, teknik adam eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 3 hafta İngiltere Premier Lig’nde Liverpool, Fulham ve West Ham United karşısında 1’er puanla yetinen İngiliz devi, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde Potter’in göreve gelişiyle birlikte liderlik ipini göğüslediler. Gruba Dinamo Zagreb beraberliğiyle başlayan Chelsea, Potter yönetiminde Salzburg ile 1-1 berabere kalırken, geri kalan 4 maçını kazanarak, Milan’ı gerisinde bıraktı ve Son 16 biletini cebine koydu. Premier Lig’de liderin 20 puan gerisine düşen Chelsea, büyük yatırım yaptığı devre arası transfer döneminin ardından, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, Dortmund deplasmanına konuk olacak. Dortmund ateşli taraftarı önünde çok etkili. İç sahada önemli bir desteği arkasına alan Sarı Siyahlılar, devler arenasında Son 16 Turu’na yükselirken, iç sahada maç kaybetmedi. Chelsea ise ara transfer dönemine damga vururken, aradığı yükselişi bulamadı ve Şampiyonlar Ligi’ne odaklandı. İki takımda Çeyrek Final yolunda avantajı ilk maçtan ele geçirmek istiyor. Tarafların 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.73

Bets10 Bahis Oranı: 100.0