UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ajax Union Berlin İddaa Tahmini 16.02.2023

Ajax evinde Union Berlin‘i konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off mücadelesi, 16 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

intobet, Ajax galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Union Berlin galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.97, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Ajax Cephesinde Heitinga Etkisi

Hollanda Eredivisie Ligi’nde zirve koltuğunu üst üste yaşadığı 8 maçtaki puan kayıplarıyla kaybeden, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise gruplarda veda eden Ajax cephesinde, Alfred Schreuder ile yollar ayrıldı. Göreve John Heitinga getirildi. Yeni hocasıyla ligde son 2 hafta Cambuur ve Waalwijk’i mağlup eden Ajax, 2 maçta 8 gol atarken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Teknik adam etkisini kısa sürede göstermeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu için Play Off mücadelesi verecek olan Ajax, ilk maçta Union Berlin’i sahasında konuk edecek. Son 2 hafta hem hücum hattı hem de savunma hattında gelişim gösteren Ajax, iç saha fırsatını iyi değerlendirmek istiyor.

Union Berlin Çok Formda

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır kazanan Union Berlin, lider Bayern Münih’e puan farkını açma şansı vermedi. Urs Fischer önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, 20 haftadan 13 galibiyet, 3 beraberlikle 42 puan toplamayı başardı. Zaman zaman liderlik koltuğunu ele geçiren konuk ekip, şimdi liderin 1 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftada 11 golle kazanan Union Berlin, kalesinde ise 4 gole izin verdi. Almanya Bundesliga’ya damga vuran takımlar arasında yer alan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 için Play Off mücadelesi verecek. D Grubu’nu 4 galibiyet, 2 yenilgiyle geride bırakan Union Berlin, 2. sırada kendisine yer buldu. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran ekip, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor.

Ajax – Union Berlin Maç Bilgileri

Ajax – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Johan Cruyff Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajax cephesinde Ahmetcan Kaplan ve Florian Grillitsch’in sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Janik Haberer ve Christopher Trimmel kart cezalısı. Andras Schafer’in ise sakatlığı devam ediyor.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Youri Baas, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Niko Giesselmann, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Morten Thorsby, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğinin ardından vites yükselten Ajax, Avrupa Ligi’ne odaklandı. Union Berlin ise iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. İki formda ve güçlü takımın mücadelesinde, tarafların karşılıklı gollerle galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki formda ve güçlü tarafın mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Tur şansını rövanş maçına bırakan Ajax ve Union Berlin, beklediğimiz hücum etkisini 90 dakika boyunca göstermedi.