UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Manchester United İddaa Tahmini 16.02.2023

UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turu ilk maçında, Barcelona ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Barcelona ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.85, beraberlik 3.95, Manchester United kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış. 

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, sezona Şampiyonlar Ligi’nde başlamıştı ama grupta tutunamadılar. Bayern Münih, İnter ve Viktoria Plzen’in yer aldığı grupta 7 puan toplayan Barcelona, grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi’nin yolun tuttu. Avrupa Ligi son 16 play off turunda Manchester United ile eşleştiler. La Liga’da ise üst üste galibyietler alarak liderliğini devam ettiren Xavi’nin öğrencileri, geçen hafta Villarreal’i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu galibiyet ile üst üste 6. galibiyetini elde ettiler. Maç öncesinde Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’da Eksikler Var

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi’nde E Grubunda yer almış ve grubu 2. sırada tamamlamıştı. Real Sociedad, FC Sheriff ve Omonia Nicosia’nın yer aldığı grupta 15 puan topladılar ve son 16 turuna adını yazdırdılar. Premier Lig’de ise geçen hafta Elland Road’da Leeds United’ı 2-0 ile geçen Erik ten Hag’ın ekibi, ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Avrupa Ligi’nde son 16 play off turu ilk maçında Barcelona’ya konuk olacak Manchester United’da Christian Eriksen, Scott McTominay, Anthony Martial ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları sürüyor. Marcel Sabitzer ve Lisandro Martinez ise kart cezalısı.

Barcelona – Manchester United Maç Bilgileri

Barcelona – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’da EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor. Manchester United’da Christian Eriksen, Scott McTominay, Anthony Martial ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları sürüyor. Marcel Sabitzer ve Lisandro Martinez ise kart cezalısı.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Gavi, Raphinha, Robert Lewandowski

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Barcelona, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’nde grubunu 3. Sırada tamamlamış ve Avrupa Ligi’nin yolunu tutmuştu. Son 16 play off turunda Manchester United’ı konuk edecekler. La Liga’da da üst üste galibiyetler alarak liderliğini devam ettiriyorlar. Manchester United ise geçen hafta Premier Lig’de Leeds United’ı 2 golle geçerek moral buldu. Avrupa Ligi’nde ise E Grubunu 2. Sırada tamamlayarak tur atladılar. Turun favorisi bana göre Barcelona. Camp Nou’da Manchester United karşısında ilk maçı kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, istediğini aldı. Camp Nou’da konuk oldukları Barcelona ile 2-2 berabere kaldılar.