UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Monaco İddaa Tahmini 16.02.2023

Bayer Leverkusen ile Monaco, 16 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.75, Monaco galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Yükselişe Geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. Son 16 Turu Play Off mücadelesi verecek olan ev sahibi, taraftarı önünde Monaco’yu konuk edecek. İlk maçı kazanarak, Fransa deplasmanına avantajlı çıkmak istiyorlar. Devler sahnesinde 6 haftadan 5 puan çıkarabilen Bayer Leverkusen, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kaldı. Sezon ortasında göreve gelen Xabi Alonso ise, Almanya Bundesliga’da kötü gidiaşta son vererek, ev sahibini yükselişe geçirdi. Son 8 haftadan 6 galibiyet çıkaran ev sahibi, düşme hattından uzaklaşarak, 8. sıraya yükseldi. Xabi bu kez takımını Avrupa’da başarıya taşımak istiyor. Bayer Leverkusen hoca değişikliğinin ardından daha iyi bir futbol ortaya koyuyor.

Monaco’da Moraller Yerinde

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta lider PSG’yi mağlup etmeyi başaran Monaco, harika zaferle bir adım daha liderlik koltuğuna yaklaştı. Son 8 haftada mağlubiyete yer vermeyen Philippe Clement’in öğrencileri, 6 galibiyet, 2 beraberlikle birlikte, 2022 Dünya Kupası dönüşü Fransa Ligue 1’e damga vurdu. Lider karşısında müthiş bir futbol sergileyen Monaco, UEFA Avrupa Ligi’nde ise liderliği averaj farkıyla kaçırdı. H Grubu’nda 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, Ferencvaros’un gerisinde kaldı. Avrupa Ligi’nde boy gösterdiği süre boyunca Fransa Ligue 1 sahnesinde etkisiz kalan Monaco, Son 16 Play Off Turu öncesi Ligue 1’de yükselişe geçti. Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak olan Monaco, son haftalardaki etkisiyle rüştünü ispatladı.

Bayer Leverkusen – Monaco Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Orel Grinfeld. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Patrik Schick ve Charles Aranguiz’in sakatlıkları devam ediyor. Monaco’da ise Vanderson Campos ve Malang Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Amine Adli.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekti. Avrupa Ligi’nde verecekleri Son 16 Turu Play Off mücadelesi öncesinde güven tazelemeyi başaran Bayer Leverkusen ve Monaco, turun ilk ayağında skor üretmeyi başaracak ve etkisini sürdürecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 OranıKGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gol izlediğimiz UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında, Bayer Leverkusen ve Monaco, harika hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Monaco 3 golle kazanırken, Bayer Leverkusen 2 golle mağlup oldu.