UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Nantes İddaa Tahmini 16.02.2023

İddaa fikstüründe 16 Şubat Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off mücadelesinde, Juventus ile Nantes karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00.

intobet, Juventus galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.85, Nantes galibiyetine ise 8.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.22, beraberliğe 4.16, konuk ekibe ise 7.10 oran veriyor.

Juventus Avrupa Ligi’ne Odaklandı

Juventus cephesinde puan silme cezasının yankıları devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’dne kabus gibi bir sezon geçirdikten sonra rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, 8 maçlık galibiyet serisiyle liderin en yakın takipçisi haline gelmişti. İtalya Futbol Federasyonu tarafından verilen 15 puan silme cezasının ardından şampiyonluk hayalleri suya düştü. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıpları da, bu cezanın sahaya yansıması oldu. Son 2 haftada Salernitana ve Fiorentina’yı mağlup ederek, yeniden toparlanan JUVE, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Avrupa Ligi’nde boy gösterecek olan Allegri ve ekibi, Nantes karşısında Son 16 bileti arayacak. Ev sahibi sahaya odaklandığı takdirde, Avrupa Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında.

Nantes Son Haftalarda Etkili

Fransa Kupası’nı geçtiğimiz sezon müzesine götürerek UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Nantes, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nu lider Freiburg’un gerisinde tamamladı. 6 maçtan 3 galibiyet, 3 yenilgi alan konuk ekip, Play Off mücadelesi vermeye hak kazandı. Frebiburg’a hem iç sahada hem de deplasmanda kaybeden ekip, diğer mağlubiyetini ise Karabağ deplasmanında aldı. Fransa Ligue 1’de ise alt sıralardan kurtulmayı başaramadılar. Antoine Kombouare ve öğrencileri, düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Son 2 haftada Ajaccio ve Lorient’i mağlup etmeyi başardılar. Juventus maçı öncesi güven tazeleyen konuk ekip, yeni yılda sadece Marsilya’ya kaybederken, 6 maçta ise mağlubiyete yer vermedi.

Juventus – Nantes Maç Bilgileri

Juventus – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Joao Pinheiro. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Fabio Miretti, Arkadiusz Milik ve Paul Pogba’nın sakatlıkları devam ediyor. Nantes takımında ise Moses Simon ve Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk şansını büyük ölçüce kaybeden Juventus, UEFA Avrupa Ligi’ne odaklandı. Şampiyonluğun favorileri arasında yer alan Juventus, Nantes engelini iç sahada zorlanmadan geçecek ve Son 16 yolunda dev bir adım atacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.84

intobet Oranı: H1, Oran 2.11

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmeyi başaran Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam edemedi. Nantes karşısında 1-0’lık üstünlüğü koruyamadılar ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar.