UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Salzburg Roma İddaa Tahmini 16.02.2023

İddaa fikstüründe 16 Şubat Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu Play Off heyecanı yaşanıyor. Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Salzburg ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Salzburg galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.30, Roma galibiyetine ise 2.62 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Salzburg Galibiyete Odaklandı

Avusturya Bundesliga’nın lideri Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yetersiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek. Matthias Jaissle ve öğrencileri, Bundesliga’da 15 haftadır mağlubiyete yer vermezken, ilk 17 haftada ise sadece 1 mağlubiyete yer verdi. En yakın rakibinin 6 puan üzerinde liderliğini sürdüren Salzburg, bitime 5 hafta kala büyük bir avantaj sahibi. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise Chelsea ve Milan’ın gerisinde kalan Salzburg, Dinamo Zagreb’i ise geçmeyi başardı. Son 2 haftada alınan mağlubiyetler devler sahnesine veda etmelerine neden oldu. Bundesliga’da iç saha mağlubiyetine yer vermeyen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece iç sahada Chelsea’ye kaybetti. Ligde 4 haftadır kazanan Jaissle’nin öğrencileri, Roma karşısına formda ve moralli çıkacak.

Roma Avantaj İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 12 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Roma, 41 puanla 4. sırada yer aldı. Jose Mourinho ve öğrencileri, liderin 18 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Zirveden uzak kalan konuk ekip, Empoli karşısında alınan iç saha galibiyetinin ardından, Lecce deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. Ligde henüz aradığı başarıyı bulamayan Roma, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise liderliği Real Betis’e kaptırırken, 10 puanla 2. sırada yer aldı. 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldılar. Son 2 maçta HJK Helsinki ve Ludogortes’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, gruptan zor çıktı diyebiliriz. Devre arası transfer döneminin ardından da istikrar sağlamayı başaramayan Roma, zorlu Salzburg deplasmanında galibiyet arayacak.

Salzburg – Roma Maç Bilgileri

Salzburg – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Glenn Nyberg. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg cephesinde Dijon Kameri’nin sakatlığı devam ediyor. Roma’da karşılaşma öncesi Leonardo Spinazzola ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Oumar Solet, Jérôme Onguéné, Amar Dedic, Luka Sucic, Lucas Gourna Douath, Nicolas Seiwald, Maurits Kjaergaard, Noah Okafor, Benjamin Sesko.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Salzburg, Avusturya Bundesliga’da şampiyonluk için büyük avantaj sağladı. Ev sahibi Avrupa macerasına galibiyetle başlayacak ve Roma karşısında turun ilk maçını kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.44

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salzburg iç sahada tek golle kazandı. Nicolas Capaldo’nun golü galibiyeti getirirken, Son 16 yolunda büyük bir avantaj sağladı. Kazananları tebrik ederiz.