Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Hoffenheim Maç Tahmini 17.02.2023

17 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 21. hafta mücadelesinde, Augsburg ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Augsburg galibiyetine 2.69, beraberliğe 3.71, Hoffenheim galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Augsburg İç Sahada Etkili

Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Mainz 05 deplasmanına konuk olan Augsburg, evine 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, üst üste 6. kez deplasmanda puan kaybetti. Dış sahada Bundesliga’nın en zayıf performans grafiklerinden birini sergileyen ev sahibi, devre arası transfer döneminde yaptığı hamlelerine ardından, iç sahada ise 2 haftadır kazanmayı başarıyor. 7 takviyeyle kadrosunu güçlendiren Augsburg, iç sahada önce Mönchengladbach, ardından Bayer Leverkusen’i mağlup etmeyi başardı. Düşme hattıyla puan farkını 5’e çıkarmayı başaran Enrico Maassn’ın öğrencileri, iç saha galibiyetlerine en yakın rakibi Hoffenheim karşısında devam etmek istiyor. Aynı zamanda iç sahada tam 180 dakikadır kalesinde gole izin vermediklerine belirtelim.

Hoffenheim Zor Günler Geçiriyor

Hoffenheim cephesinde galibiyet hasreti 10 haftaya çıktı. Son 10 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan konuk ekip, rakibi gibi küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 9 haftadan 7 mağlubiyet, 2 beraberlik almasının ardından çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, göreve Pellegrino Matarazzo’yu getirirken, yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen’e iç sahada kaybetti. 3-1’lik mağlubiyetin ardından, düşme hattıyla puan farkı 3’e indi. Son 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Hoffenheim, teknik adam hamlesine ve devre arası transferlerine rağmen toparlanmayı başaramadı. Sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup etmeyi başardıkları Augsburg karşısına 10 maçlık galibiyet hasretiyle ve küme düşme tehlikesiyle çıkacaklar.

Augsburg – Hoffenheim Maç Bilgileri

Augsburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Elvis Rexhbecaj, Drena Beljo, Ermedin Demirovic.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Tom Bischof, Ozan Kabak, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Sebastian Rudy, Munas Dabbur, Kasper Dolberg, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kazanan ligde kalmak adına önemli bir adım atacak. Zor günler geçiren Augsburg ve Hoffenheim, bu kritik haftada puan kaybı yaşasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmanda etkisiz kaldı. Ev sahibi Agsburg ise maç boyunca skor üretmekte zorlanırken, bitime 2 dakika kala sahneye Fredrik Jensen çıktı ve takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.