Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Lyon İddaa Tahmini 17.02.2023

17 Şubat Cuma akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe bizleri bekleyecek olan 24. hafta mücadelesinde, Auxerre ile Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Auxerre galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Auxerre Düşme Hattında

Auxerre cephesinde kabus devam ediyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi son 10 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, 23 haftalık fikstürün ise 20’sinde puan kaybı yaşadı. Uzun süredir küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, göreve Christophe Pellissier’in gelmesine rağmen, galibiyet hasretine son vermedi. Yeni hocasıyla 10 maçtır kazanamayan Auxerre, son 10 haftada 7 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Angers’in ardından Ligue 1’in en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, bu hafta Lyon karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında Lyon deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmışlardı. Kalesinde tam 47 gole engel olamayan ekip, aynı zamanda ligin en çok gol yiyen 2 takımında 1’i.

Lyon 4 Haftadır Kaybetmiyor

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde Lens’i sahasında konuk eden Lyon, liderin en yakın takipçisi karşısında Alexandre Lacazette ve Mathis Cherki’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. İç sahada alınan 3 puanın ardından, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardılar. Son 4 haftadan 10 puan toplamayı başaran Lyon, devre arası transfer döneminin ardından yükselişe geçti. Sezon ortasında yapılan teknik adam hamlesi ilk haftalarda sonuç vermezken, Laurent Blanc etkisini son haftalarda göstermeye başladı. Lens galibiyetiyle rüştünü ispatlamayı başaran konuk ekip, 23 hafta sonunda 35 puanla 9. sırada yer aldı. Üst sıra savaşında yeniden umutlanan Lyon, düşme hattındaki Auxerre karşısında galibiyet arayacak.

Auxerre – Lyon Maç Bilgileri

Auxerre – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Kenji Van Boto, Gideon Mensah, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, M’Baye Niang.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Alexandre Lacazette, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Auxerre, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Lyon ise son haftalarda çok formda. Mücadelede Lyon’un hücum ağırlıklı bir futbol sergileyeceğini ve son haftalarda skor üretmekte zorlanmayan Lyon ile kalesini gole kapatmakta zorlanan Auxerre’nin mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Auxerre galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajı aşıldı. Auxerre sürpriz bir galibiyet alırken, Lyon yeniden düşüşe geçti. Kazananları tebrik ederiz.