LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Almeria İddaa Tahmini 17.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Girona ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Girona kazanır 1.85, beraberlik 3.70, Almeria kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış. 

Girona Puansız Döndü

Girona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Cadiz deplasmanına konuk olan Michel’in öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıda yedikleri gollerle sahadan puansız ayrılan Girona, vasat bir performans gösterdi. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta 3 mağlubiyet alan Girona, Avrupa umutlarını da azalttı. Bu hafta ise iç sahada Almeria’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Girona’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria Sürpriz Peşinde

Almeria, La Liga’da son 2 haftada istediği sonuçları alamadı. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya 2-0 mağlup olan Almeria, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Real Betis’e 3-2 kaybetti. Deplasmanda kötü sonuçlar almaya devam eden Almeria, bu hafta ise Girona’nın konuğu olacak. Rubi’nin ekibi, La Liga’da oynadığı son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Düşme hattında bulunan Valencia’nın sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta ise Girona deplasmanına konuk olacak Almeria’nın işi pek kolay değil.

Girona – Almeria Maç Bilgileri

Girona – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Girona, La Liga’da son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Geçen hafta Cadiz deplasmanına konuk olan Cadiz, rakibine 2-0 mağlup oldu. Son 4 maçta 3 mağlubiyet yaşadılar. Almeria ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Real Betis’e 3-2 kaybettiler. Son 2 haftada da puan alamayan Almeria, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Girona, maçın favorisi. Montilivi’de konuk edecekleri Girona’yı mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 6-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona farka gitti. Almeria’yı iç sahada 6-2 mağlup ettiler ve moral buldular.