Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Napoli İddaa Tahmini 17.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, 17 Şubat Cuma akşamı Sassuolo deplasmanına konuk olacak.23. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sassuolo galibiyetine 5.35, beraberliğe 4.40, Napoli galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Sassuolo 4 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Sassuolo, 2-2’lik beraberlikle birlikte yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. 2 kez geriden gelerek beraberliği yakalayan ev sahibi, son 4 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olmasına karşın, mağlubiyete yer vermedi. Son 4 haftalık fikstürde Milan’ı deplasmanda 5-2, Atalanta’yı ise iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Alessio Dionisi’nin öğrencileri, Monza ve Udinese karşısında ise 1’er puana razı geldi. İlk kez 4 maçlık fikstürden 8 puan toplamayı başaran ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkarmayı başardı. Sezonun ilk yarısı deplasmanda 4-0 mağlup olduğu lider Napoli’yi sahasında konuk edecek olan Sassuolo, lider karşısında etkisini sürdürmek istiyor.

Lider Napoli Durdurulamıyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, geçtiğimiz hafta Cremonese karşısında galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. Kvaratskhelia, Osimhen ve Eljif Elmas’ın golleriyle 3-0’lık net bir galibiyete imza atan konuk ekip, son 6 haftanın tamamında kazanırken, 22 hafta sonunda ise 19. galibiyetine imza attı. Lige adeta ambargo koyan Napoli, adım adım şampiyonluğa yürüyor. En yakın rakibiyle puan farkını 15’e kadar çıkarmayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, bitime 16 hafta kala büyük avantajla yoluna devam ediyor. Aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi Son 16 mücadelesi verecekler. İki kulvarda birden müthiş bir futbol ortaya koyan Napoli, ligde 22 haftada 54 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Osimhen ve Kvaratskhelia ikilisi sezonun öne çıkan isimleri arasında yer alırken, konuk ekibi ligde mağlup edebilen tek takım İnter oldu.

Sassuolo – Napoli Maç Bilgileri

Sassuolo – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Ruan, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İlk haftadan itibaren İtalya Serie A Ligi’nin en iyi performansını sergileyen Napoli, ilk 22 hafta sona erdiğinde puan farkını açarak, şampiyonluk yürüyüşüne devam etti. Son 6 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başaran Napoli, Sassuolo deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli adım adım şampiyonluğa yürüyor. Sassuolo deplasmanında zorlanmadan kazanan Napoli, Osimhen ve Kvaratskhelia’nin golleriyle 3 puana uzanırken, rakibine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.