Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Fulham Bahis Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Brighton evinde, Fulham ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Brighton ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 1.72, beraberlik 4.05, Fulham kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış. 

Brighton Üstünlüğünü Koruyamadı

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Crystal Palace deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Brighton, yenilmezlik serisini ise devam ettirdi. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçtan da puan çıkartan Roberto De Zerbi’nin ekibi, Avrupa umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta Fulham’ı konuk edecek Brighton’da Adam Lallana ve Jakub Moder sakat olan isimler.

Fulham’dan 3 Puan

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de Nottingham Forest’ı konuk etti. Rakibini 2-0 ile geçen Marco Silva’nın öğrencileri, sahadan 3 puan ile ayrıldı. Premier Lig’de 3 maçlık kazanamama serisine de son vermiş oldular. Bu sezon Premier Lig’de 10. galibiyetini alan Fulham, Avrupa umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta ise AMEX’de Brighton’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Tom Cairney ve Neeskens Kebano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Fulham Maç Bilgileri

Brighton – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Adam Lallana ve Jakub Moder sakat olan isimler. Fulham’da Tom Cairney ve Neeskens Kebano’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Roberto De Zerbi’nin ekibi, Premier Lig’de 5 maçtır mağlubiyet yaşamıyor. Fulham ise geçen hafta Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçti. Bu galibiyet ile 3 maçlık kötü gidişatı sonlandırdılar. Her iki takımda Premier Lig’de üst sıralara oynuyor. İki takımında Avrupa hedefi var. Hem Brighton hem de Fulham’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton evinde puan alamadı. AMEX’de konuk ettikleri Fulham’a 1-0 kaybettiler.