Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Southampton İddaa Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Chelsea bugün Southampton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Chelsea galibiyetine 1.40, beraberlik tercihine 4.85, Southampton galibiyetine 9.00 oran veriyor. 

Chelsea’de Puan Kayıpları Sürüyor

Chelsea, Premier Lig’de üst üste beraberlikler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Graham Potter’ın ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta da puan kaybeden Chelsea, hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’a 1-0 kaybetti. Kötü gidişatını sürdüren Maviler, bu hafta Premier Lig’de Southampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Armando Broja ve Christian Pulusic’in sakatlıkları devam ediyor.

Southampton Üstünlüğünü Koruyamadı

Southampton, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Wolverhampton’ı konuk eden Southampton, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı ve büyük bir hayal kırıklığı yarattı. 10 kişi kalan rakibine karşı puan alamayan Southampton’da Nathan Jones’un görevine de son verildi. Kümede kalma savaşı veren Southampton’ı bu hafta Stamford Bridge’de zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Southampton’da Stuart Armstrong, Valentino Livramento ve Juan Larios’un sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea – Southampton Maç Bilgileri

Chelsea – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de N’Golo Kante, Armando Broja ve Christian Pulusic’in sakatlıkları devam ediyor. Southampton’da Stuart Armstrong, Valentino Livramento ve Juan Larios’un sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Chelsea, Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu West Ham deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Felix’in golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Son 3 Premier Lig maçında da berabere kalan Chelsea’de moraller bozuk. Southampton ise ligin dibinde. Geçen hafta Wolverhampton’a 2-1 mağlup oldular. Nathan Jones ile de yolların ayrıldığını belirtelim. Chelea, net favori. Graham Potter’ın ekibinden artık galibiyet bekleniyor. Maviler, 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea’de galibiyet hasreti devam etti. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Southampton’a 1-0 kaybettiler.