İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.02.2023

18 Şubat Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1’de sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Strasbourg – Angers: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; 18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Angers karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Strasbourg cephesinde bir kez daha kötü gidişata çare teknik adam değişikliğinde arandı. Ev sahibi ilk 23 hafta sona erdiğinde, 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen, düşme potasından kurtulamadı. İlk 23 haftayı 3 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyete imza atan Strasbourg, 18 puanla düşme potasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Lille deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, rakip fileye isabetli şut dahi gönderemediler. Bu hafta göreve Frederic Antonetti geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını en yakın rakiplerinden Angers karşısında verecek olan Strasbourg, en alt sıradaki rakibine karşı kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında en yakın rakibi Auxerre’yi sahasında konuk eden Angers, düşme hattının paylaştığı rakibi karşısında iç saha avantajını değerlendiremedi ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu puan kaybıyla birlikte, konuk ekipte galibiyet hasreti 15 haftaya çıktı. Son 15 haftadan 13 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Angers, üst üste alınan 13 mağlubiyetin ardından, son 2 haftada 1’er puana razı geldi. 1’er puan en alt sıradan kurtulmak için yeterli olmazken, konuk ekipte Abdelaziz Bouhazama hamlesine rağmen kötü gidişata devam etti. Son 8 haftada yeni hocasıyla puan kayıplarına devam eden Angers, bu hafta düşme hattında yer alan bir diğer rakibi Strasbourg’a deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de galibiyet adına zorlanan Strasbourg ve Angers, ilk 23 haftanın en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. İki takımında bu hafta kalesini bir kez daha gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Nice – Reims: MS 1, 1.90 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 24. hafta heyecanı 18 Şubat Cumartesi akşamı devam ederken, Nice sahasında Reims’i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nice, Fransa Ligue 1’de harika bir seri yakaladı. Didier Digarg göreve geldikten sonra mağlubiyete yer vermeyen Nice, son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Digard göreve gelmesiyle birlikte Reims deplasmanından golsüz beraberlikle dönen ev sahibi, son 4 haftada Lille, Lens, Marsilya ve Ajaccio’yu mağlup etmeyi başardı. Liderin en yakın takipçileri karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran Nice, bu sezonki en iyi performans grafiğini sergiledi. 37 puanla kendisine 7. sırada yer bulan ev sahibi, son 5 haftada sadece 1 gol yerken, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bilal Brahimi 3 haftadır skor üretmeyi başarırken, Laborde ise son 3 maçta 2 gol katkısı sağladı. Ev sahibinde golcüler çok formda diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de 24. haftaya girilirken, Reims tam 15 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Göreve William Still’in gelişiyle birlikte, Reims harika bir performans grafiği yakaladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Troyes engelini 4-0’lık net bir galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, son 15 haftadaki 6. galibiyetine imza attı. Geri kalan 9 haftadan ise beraberlikle ayrıldılar. 33 puanla ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Reims, düşme hattından uzak kalmayı başarırken, üst sıraları zorluyor. Kalesinde 26 gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise 30 gol göndermeyi başardı. Nice ile 5 hafta önce golsüz berabere kalan Reims, bir kez daha seriyi sürdürmek için deplasmana konuk olacak. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır üst üste galibiyetler almayı başaran Nice, hoca değişikliğinin ardından hücum ve savunma performansıyla güven vermeyi başardı. Nice son 15 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Reims karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

Bochum – Freiburg: MS 2, 1.99 (iddaa) – 2.30(intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da ilk 20 hafta geride kalırken, en zayıf savunma performansını sergileyen Bochum, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Kalesinde tam 49 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, 20 haftanın 14’ünde puan kaybına engel olamadı. Geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olan Bochum, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 4 haftanın 3’ünde mağlup olan ev sahibi, sadece Hoffenheim karşısında 5 golle 2 hafta önce kazanırken, Leverkusen, Mainz 05 ve Bayern Münih karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Savunma zafiyetleri sezonun ikinci yarısında devam ederken, Bochum düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Almanya Bundesliga’da 2 hafta önce Dortmund deplasmanından 5-1’lik hezimetle dönen Freiburg, 10 kişi kalarak aldığı deplasman mağlubiyetinin ardından, taraftarı önünde Stuttgart’ı mağlup ederek toparlanmayı başardı. Galibiyeti getiren goller Grifo’dan gelirken, yıldız golcü 20 haftada 11 kez rakip fileleri havalandırdı. Son 4 haftada sadece 1 mağlubiyete yer veren Christian Streich’in öğrencileri, zirvenin 6 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları ve zirveyi zorlamaya devam eden Freiburg, bu hafta sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup etmeyi başardığı Bochum ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 20 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan toplamayı başaran Freiburg, zaman zaman Bundesliga sahnesinde düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı başararak, güven verdi. Konuk ekip aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nu namağulp lider tamamladı. Konuk ekipte Daniel-Kofi Kyereh ve Yannik Keitel’n sakatlıkları devam ediyor. Zirve takibini sürdüren Freiburg, Almanya Bundesliga’nın en zayıf savunma performansını sergileyen Bochum karşısında fırsatları iyi değerlendirecek ve 90 dakikayı 3 puanla noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.42

intobet Bahis Oranı: 9.71