İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 18.02.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 18 Şubat Cumartesi akşamı sahne alaca 3 müsabakayı, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

İnter – Udinese: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden İnter, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahsında Udinese’yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. İtalya Serie A Ligi’nde 22. hafta geride kalırken, lider Napoli’nin  en yakın takipçisi İnter oldu. Simone Inzaghi ve öğrencileri, son 3 haftada mağlubiyete yer vermezken, 14 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyete imza attı. 44 puanla 2. sırada kendisine yer bulan İnter, zirvenin 15 puan gerisinde. Geçtiğimiz hafta Sampdoria deplasmanından golsüz beraberlikle dönen ev sahibi, Cremonese ve Milan galibiyetlerinin ardından, düşme hattındaki rakibi karşısında puan kaybına engel olamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16, İtalya Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koymayı başaran İnter, kısa bir süre önce ise İtalya Süper Kupa finalini kazandı. Milano derbisinde üst üste 2 kez kazanan İnter, bu hafta Udinese karşısında kazanarak, zirve takibini sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Udinese, ilk 10 haftalık periyottan 6 galibiyet almayı başarırken, sadece son şampiyon Milan karşısında mağlup oldu. Son 12 haftada ise tam anlamıyla kabusu yaşayan konuk ekip, sadece Sampdoria deplasmanında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 11 haftadan 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. 8. sıraya kadar gerileyen Andrea Sottil’in öğrencileri, üst  sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sassuolo ile 2-2 berabere kalan Udinese, 2 kez öne geçtiği mücadelede skoru korumayı başaramadı. Sezonun ilk yarısında İnter’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu kez rakibi karşısına deplasmanda çıkacak. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Udinese, İnter deplasmanında 3 puan adına güven vermiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren İnter, açılan puan farkının ardından hata kredisini doldurdu. Liderin 15 puan gerisinde yer alan ve zirve takibinden kopmak istemeyen İnter, Udinese karşısında kazanmayı başaracaktır.

Monza – Milan: MS 2, 1.86 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Monza evinde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 23. hafta mücadelesi, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde boy gösteren Monza, ilk 22 hafta geride kaldığında, ligin 10. sırasına demir attı. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ve Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanan ev sahibi, göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Son 8 haftada mağlubiyete yer vermeyen Monza, 4 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı ve formunun zirvesine çıktı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, son şampiyon Milan karşısına çıkacak. Seriyi sürdürmek isteyen Monza, son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Kalesinde ise son 8 haftanın 6’sında gol gördü. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde kazanarak, güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftalık galibiyet hasretine 1-0’lık Torino galibiyetiyle son vermeyi başaran Pioli’nin öğrencileri, hafta içinde ise Tottenham’ı 1-0 mağlup etmeyi başardı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 eşleşmesinde avantajı ele geçirdi. Son 2 maçında kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başaran Milan, uzun süredir devam eden düşüşün ardından yeniden iki kulvarda birden yükselişe geçti. Liderin 18 puan gerisine kadar düşme ve 5. sıraya gerileyen Pioli’nin öğrencileri, yükselişini Monza karşısında sürdürmek istiyor. Sezonun ilk yarısında ligin yeni temsilcisi karşısında rahat bir galibiyet almayı başarmışlardı. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vermesinin ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanmaya devam eden Milan, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Sampdoria – Bologna: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 23. hafta heyecanı yaşanırken, Sampdoria sahasında Bologna’yı konuk edecek. 18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Sampdoria cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftası puan kayıplarıyla geçti. 4 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan ev sahibi, iç sahada galibiyet hasretine devam ederken, deplasmanda ise 2 maçtan galip ayrıldı. Küme düşme hattında yer almaya devam eden Sampdoria cephesinde, Dejan Stankovic’in tahtı sallanıyor. Son 2 hafta Monza ve İnter ile berabere kalan ev sahibi, Cremonese’nin ardından ligin en zayıf halkası olarak sezonun ikinci yarısında yoluna devam ediyor. 22 haftadan 11 puan toplamayı başarabilen Sampdoria, iç sahada 11 maçtan 3 beraberlik çıkardı. Bu hafta sahasında Bologna’yı konuk edecek olan ev sahibi, iç sahada galibiyet hasretine son vermek istiyor. Devre arası transfer döneminde yapılan takviyelere rağmen, son haftalardaki performans grafiğiyle güven vermekten çok uzaklar. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, 29 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Monza karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. İç sahada daha iyi bir futbol ortaya koymayı başarmasına rağmen, gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramayan Bologna, 4 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaramadı. 3 galibiyet, 1 beraberlikle yükselişe geçen Bologna, aldığı Monza galibiyetinin ardından yeniden yükselişe geçmek istiyor. Kalesinde 32 gole engel olamayan konuk ekip, rakip filelere ise 28 gol gönderdi. Sezonun ilk yarısında Sampdoria ile 1-1 berabere kalan Bologna, deplasmanda galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan Sampdoria ile 4 hafta sonra mağlup olan Bologna’nın 3 puan mücadelesinde, tarafların savunma zafiyetlerini iyi değerlendirerek, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.28

intobet Bahis Oranı: 6.53