İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 18.02.2023

Almanya Bundesliga’da 21. hafta heyecanı yaşanırken, 18 Şubat Cumartesi günü mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Mönchengladbach – Bayern Münih: MS 2, 1.22 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 10. sırasında yer alan Mönchengladbach, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahasında lider Bayern Münih’i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mönchengladbach cephesinde işler yolunda gitmiyor. Üst üste puan kayıplarının ardından, teknik adam  Daniel Farke eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 2 haftada önemli puan kayıpları yaşayan ev sahibi, önce ligin en zayıf halkası Schalke 04 ile iç sahada golsüz berabere kaldı, ardından Play Out hattındaki Hertha Berlin’e deplasmanda 4-1 kaybetti. Ligin zayıf halkaları karşısında sergilediği futbolla sınıfta kalan Gladbach, 11. sıraya kadar geriledi. Ev sahibinde bu sezonki en büyük sorun, istikrardan uzak performans grafiği. 20 haftadan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet alan Mönchengladbach, bu hafta sahasında lider Bayern Münih’i konuk edecek. Zor günler geçiren ev sahibinin, lider karşısında işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bochum’u iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, yenilmezlik serisini 13 haftaya çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Bundesliga galibiyetinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda PSG deplasmanına konuk olan Nagelsmann’ın öğrencileri, Coman’ın tek golüyle kazanırken, tur kapısını araladı. Bayern Münih devler sahnesinde tüm maçlarını kazanırken, 7 maçın 6’sında kalesini gole kapatmayı başardı. Almanya Bundesliga’da ise Dünya Kupası dönüşü üst üste 3 maçta berabere kalarak puan kayıpları yaşarken, son 2 haftada Wolfsburg ve Bochum’u mağlup ederek, yeniden yükselişe geçtiler. Lige formda ve moralli dönen Bayern Münih, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alıyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmayı başaran Bayern Münih, yeniden yükselişe geçti. İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan Bayern Münih, Gldabach deplasmanında da kazanacaktır.

Wolfsburg – Leipzig: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.21 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 18 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 21. hafta mücadelesinde, Wolfsburg ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’d sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Wolfsburg cephesinde 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından gelen Werder Bremen mağlubiyetiyle birlikte düşüş yeniden başladı. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta düşme hattındaki Schalke 04 ile deplasmanda golsüz berabere kalan Niko Kovac’ın öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Sezona üst üste puan kayıplarıyla başlayan ve ilk 7 haftanın 6’sında puan kaybı yaşayan Wolfsburg, ardından 10 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak yükselişe geçmiş ve üst sıra mücadelesine dahil olmuştu. Son haftalarda ev sahibinde düşüş yeniden başlarken, 7. sıraya kadar gerilediler. Sezonun ilk yarısında Leipzig deplasmanına konuk olan ve evine 2-0’lık mağlubiyetle dönen Wolfsburg, iç sahada rakibini bu kez mağlup etmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 20. haftası sahasında Union Berlin’i konuk eden Leipzig, 11 haftalık yenilmezlik serisiyle lige damga vurmayı başarırken, zirveye bir adım daha yaklaşma fırsatını değerlendiremedi ve liderin en yakın takipçisi Union Berlin’e iç sahada 2-1 kaybetti. Nkunku’nun yokluğu bu kritik maçta hissedilirken, konuk ekip mücadelede 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Tam 11 hafta sonra Almanya Bundesliga sahnesinde mağlup olan Marco Rose’nin öğrencileri, liderin 7 puan gerisine düştü. 11 haftalık fikstürden 8 galibiyet, 3 beraberlik alan Leipzig, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Wolfsburg engelini 2-0’lık iç saha galibiyetiyle geçmeyi başaran konuk ekip, zirve takibini sürdürmek için kazanmak istiyor. Puan farkının açılmasını istemeyen Leipzig, kazanmak zorunda. Almanya Bundesliga’da tam 11 hafta sonra mağlup olan Leipzig, zirve yarışında ağır yara aldı. Şampiyonluk yarışında kalmak için yeniden galibiyete ihtiyacı olan Leipzig, zirveyle puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyecek ve deplasmanda kazanacaktır.

Stuttgart – Köln: MS 2, 2.55 (iddaa) – 2.84 (Bets10) ; 18 Şubat Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Köln karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30. Stuttgart cephesinde Bruno Labbadia hamlesi ve devre arası transferleri henüz kötü gidişata çare olmadı. 5 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, yeni hocasıyla maç kazanmayı başaramadı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden Stuttgart, son 5 hafta Labbadia önderliğinde puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta Freiburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden Stuttgart, üst üste 3. yenilgisini aldı. 20 hafta sonunda küme düşme potasından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, lige tutunmakta zorlanıyor. 20 haftada sadece 23 gol atabilen ve 3 galibiyet alan Stuttgart, Schalke 04’ün ardından ligin en zayıf halkası haline geldi. Köln son 5 haftanın en zorlu Almanya Bundesliga fikstürlerinden birine sahip olmasına karşın, mağlubiyete yer vermedi. Steffen Baumgart ve öğrencileri, son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyet çıkardı. Werder Bremen ve Frankfurt karşısında farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, Leipzig, Bayern Münih ve Schalke 04 karşısında ise 1’er puana razı geldi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Frankfurt karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Köln, çok formda. Zorlu fikstürde alınan sonuçlar ve sergilenen futbolla birlikte, konuk ekip Bundesliga’da yükselişe geçti. 11. sırada yer alan Köln, üst sıra takibini Stuttgart deplasmanında sürdürmek istiyor. Köln tam 3 haftadır kalesini gole kapatmayı başarırken, rakip filelere 3 gol gönderdi. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Köln, Almanya Bundesliga’da ilk 20 hafta düşme potasından kurtulmayı başaramayan Stuttgart karşısında, etkisini 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.94

Bets10 Bahis Oranı: 8.72