Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Udinese İddaa Tahmini 18.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nde yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden İnter, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahsında Udinese‘yi konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 22:45.

Bets10, İnter galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.40, Udinese galibiyetine ise 6.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.34, beraberliğe 3.82, konuk ekibe ise 5.17 oran veriyor.

İnter Galibiyet İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 22. hafta geride kalırken, lider Napoli’nin  en yakın takipçisi İnter oldu. Simone Inzaghi ve öğrencileri, son 3 haftada mağlubiyete yer vermezken, 14 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyete imza attı. 44 puanla 2. sırada kendisine yer bulan İnter, zirvenin 15 puan gerisinde. Geçtiğimiz hafta Sampdoria deplasmanından golsüz beraberlikle dönen ev sahibi, Cremonese ve Milan galibiyetlerinin ardından, düşme hattındaki rakibi karşısında puan kaybına engel olamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16, İtalya Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koymayı başaran İnter, kısa bir süre önce ise İtalya Süper Kupa finalini kazandı. Milano derbisinde üst üste 2 kez kazanan İnter, bu hafta Udinese karşısında kazanarak, zirve takibini sürdürmek istiyor.

Udinese Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Udinese, ilk 10 haftalık periyottan 6 galibiyet almayı başarırken, sadece son şampiyon Milan karşısında mağlup oldu. Son 12 haftada ise tam anlamıyla kabusu yaşayan konuk ekip, sadece Sampdoria deplasmanında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 11 haftadan 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. 8. sıraya kadar gerileyen Andrea Sottil’in öğrencileri, üst  sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sassuolo ile 2-2 berabere kalan Udinese, 2 kez öne geçtiği mücadelede skoru korumayı başaramadı. Sezonun ilk yarısında İnter’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu kez rakibi karşısına deplasmanda çıkacak. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Udinese, İnter deplasmanında 3 puan adına güven vermiyor.

İnter – Udinese Maç Bilgileri

İnter – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Robin Gosens ve Joaquin Correa’nın sakatlıkları devam ediyor. Udinese’de ise Ilija Nestorovski ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Jaka Bijol, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren İnter, açılan puan farkının ardından hata kredisini doldurdu. Liderin 15 puan gerisinde yer alan ve zirve takibinden kopmak istemeyen İnter, Udinese karşısında kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 OranıMS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi İnter, Udinese karşısında kazanarak, puan farkını 15’te tutmayı başardı. Ev sahibi 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.