Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Bayern Münih İddaa Tahmini 18.02.2023

Almanya Bundesliga‘nın 10. sırasında yer alan Mönchengladbach, 18 Şubat Cumartesi akşamı sahasında lider Bayern Münih‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Mönchengladbach galibiyetine 7.24, beraberliğe 5.39, Bayern Münih galibiyetine ise 1.39 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.74, beraberliğe 4.84, konuk ekibe ise 1.22 oran veriyor.

Mönchengladbach Lider Karşısında

Mönchengladbach cephesinde işler yolunda gitmiyor. Üst üste puan kayıplarının ardından, teknik adam  Daniel Farke eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 2 haftada önemli puan kayıpları yaşayan ev sahibi, önce ligin en zayıf halkası Schalke 04 ile iç sahada golsüz berabere kaldı, ardından Play Out hattındaki Hertha Berlin’e deplasmanda 4-1 kaybetti. Ligin zayıf halkaları karşısında sergilediği futbolla sınıfta kalan Gladbach, 11. sıraya kadar geriledi. Ev sahibinde bu sezonki en büyük sorun, istikrardan uzak performans grafiği. 20 haftadan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyet alan Mönchengladbach, bu hafta sahasında lider Bayern Münih’i konuk edecek. Zor günler geçiren ev sahibinin, lider karşısında işi oldukça zor.

Bayern Münih Doludizgin

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bochum’u iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, yenilmezlik serisini 13 haftaya çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Bundesliga galibiyetinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda PSG deplasmanına konuk olan Nagelsmann’ın öğrencileri, Coman’ın tek golüyle kazanırken, tur kapısını araladı. Bayern Münih devler sahnesinde tüm maçlarını kazanırken, 7 maçın 6’sında kalesini gole kapatmayı başardı. Almanya Bundesliga’da ise Dünya Kupası dönüşü üst üste 3 maçta berabere kalarak puan kayıpları yaşarken, son 2 haftada Wolfsburg ve Bochum’u mağlup ederek, yeniden yükselişe geçtiler. Lige formda ve moralli dönen Bayern Münih, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alıyor.

Mönchengladbach- Bayern Münih Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Bayern Münih’te Sadio Mane, Lucas Hernandez, Noussair Mazraoui, Manuel Neuer ve Josip Stanisic’in sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmayı başaran Bayern Münih, yeniden yükselişe geçti. İki kulvarda birden üst üste galibiyetler alan Bayern Münih, Gldabach deplasmanında da kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.22

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.39

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mönchengladbach evinde lider Bayern Münih’i mağlup etti. Ev sahibi 8. dakikada 10 kişi kalan Bayern Münih karşısında fırsatları çok iyi değerlendirdi ve gol düellosundan 3 puanı 3 golle aldı.