LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Real Madrid İddaa Tahmini 18.02.2023

İspanya La Liga’da bu hafta Osasuna evinde, Real Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Osasuna ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 4.40, beraberlik 3.70, Real Madrid kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış.

Osasuna Hücumda Etkisiz

Osasuna, La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Valladolid deplasmanına konuk olan Osasuna, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan da puan çıkartamadı. Hücum anlamında da sıkıntı yaşayan Osasuna’nın son 6 maçta ise sadece 2 gol atabildiğini belirtelim. Bu hafta ise El Sadar’da Real Madrid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Osasuna’da Nacho Vidal, Ruben Pena, Aimoro Oroz sakat. Juan Cruz ve Chimy Avila ise kart cezalısı.

Real Madrid Takibini Sürdürdü

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşamıştı. Mallorca deplasmanına konuk olan Real Madrid, rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından ise hafta içi Elche’yi konuk eden Carlo Ancelotti’nin ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Lider Barcelona ile de puan farkını 6’ya indirdiler. Real Madrid’in artık puan kaybına tahammülü yok. Bu hafta konuk olacakları Osasuna deplasmanında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Osasuna – Real Madrid Maç Bilgileri

Osasuna – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Nacho Vidal, Ruben Pena, Aimoro Oroz sakat. Juan Cruz ve Chimy Avila ise kart cezalısı. Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçtiğimiz hafta içi Bernabeu’da konuk ettiği Elche’yi farklı geçti. Rakibin 4-0 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Mallorca mağlubiyetini unutturdu ve lider Barcelona puan farkını 6’ya indirdi. Osasuna ise La Liga’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Valladolid deplasmanında golsüz berabere kaldılar. El Sadar’da konuk edecekleri Real Madrid karşısında işleri zor. Real Madrid, maçın favorisi. Osasuna deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. El Sadar’da Real Madrid’e 2-0 mağlup oldular.