LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Valladolid Bahis Tahmini 18.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valladolid deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real Betis ve Valladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 1.65, beraberlik 4.10, Valladolid kazanır ise 5.30 olarak açıklanmış.

Real Betis İç Sahada Etkisiz

Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Almeria deplasmanına konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, rakibini 3-2 mağlup etti ve moral buldu. Barcelona ve Celta Vigo maçlarından puansız ayrılan Real Betis, Benito Villamarin’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Real Betis’in taraftarı önünde oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadığını belirtelim. Bu hafta ise Valladolid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Real Betis’de Juan Cruz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Valladolid 3 Maçtır Kaybetmiyor

Valladolid, son haftaların La Liga’da dikkat çeken takımlarından biri. Valencia ve Real Sociedad karşısında üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Pacheta’nın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Nuevo Jose Zorrilla’da konuk ettiği Osasuna karşısında da puan almayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kalan Valladolid, düşme hattından uzaklaşmaya devam ediyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Valladolid, bu hafta Real Betis deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Valladolid’de Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Betis – Valladolid Maç Bilgileri

Real Betis – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Juan Cruz sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Valladolid’de Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Valladolid, La Liga’da üst üste 3 maçtır kaybetmiyor. Bu 3 maçlık sürete 7 puan topladılar. Valencia ve Real Sociedad’ı mağlup eden Valladolid, geçen hafta Osasuna ile de golsüz berabere kaldı. Real Betis ise Almeria deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndü. Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiren Real Betis, bu hafta Valladolid’i konuk edecek ve maçın favorisi. Real Betis’in taraftarı önünde kazanmasını bekliyorum. Valladolid engelini geçmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis zorlandı ama kazanmasını bildi. Benito Villamarin’de Valladolid’i 2-1 mağlup ettiler.