Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Lecce İddaa Tahmini 19.02.2023

Azzurri d’Italia Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 22. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Lecce karşı karşıya gelecek. 19 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak müsabakayı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.25, Lecce galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Atalanta Evine Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Lazio deplasmanına konuk olan Atalanta, derbiyi Davide Zappacosta ve Hojlund’un golleriyle 2-0 kazandı. İtalya Kupası’na Son 16 eşleşmesinde veda eden ve artık sadece Serie A Ligi’nde mücadele edecek olan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise Sassuolo mağlubiyetinin ardından yeniden yükselişe geçti. Sassuolo deplasmanında 10 kişi kalarak 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Atalanta, Lazio galibiyetiyle birlikte zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. İnter’in ardından liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, 21 haftada 41 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 26 gole izin verdi. 41 puanla 3. sırada yer alan Atalanta, galibiyetlerine Lecce karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibinde Hans Hateboer ve Marten De Roon kart cezalısı. Zapata, Pasalic ve Hatober’in ise sakaatlıkları devam ediyor.

Lecce Son Haftalarda Yükselişte

Lecce cephesinde bu hafta sakatlıkları moralleri bozuyor. Konuk ekipte Atalanta deplasmanı öncesinde Joan Gonzalez kart cezalısı. Youssef Maleh, Kastriot Dermaku, Marin Pongracic ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Roma ile 1-1 berabere kalarak, düşme hattıyla puan farkını 7’ye çıkarmayı başaran Lecce, son 10 haftada sadece Hellas Verona ve Salernitana’ya kaybederken, geri kalan 8 haftadan 4 beraberlik, 4 galibiyet aldı. Son 10 haftanın 8’inde rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, 2022 Dünya Kupası dönüşü hücum hattında yükselişe geçmeyi başarırken, düşme hattından kurtularak, puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Lecce yükselen performans grafiğini sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Atalanta karşısında, galibiyetle sürdürmek istiyor.

Atalanta – Lecce Maç Bilgileri

Atalanta – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lecce’de ise Joan Gonzalez kart cezalısı. Youssef Maleh, Kastriot Dermaku, Marin Pongracic ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta geride kalırken, rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve zirve takipçileri arasında yer alan Atalanta, bu hafta iç sahada Lecce’yi mağlup ederek, üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Lecce oldu. Konuk ekip zorlu Atalanta deplasmanında iyi bir sınav verdi. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başarırken, Atalanta iç sahada etkisiz kaldı.