LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Cadiz İddaa Tahmini 19.02.2023

İspanya La Liga’da liderliğini devam ettiren Barcelona evinde, Cadiz karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.21, beraberlik 6.70, Cadiz kazanır ise 14.50 olarak açıklanmış.

Barcelona 6 Maçtır Kazanıyor

Barcelona, La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Barcelona, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Tek golle 3 puanı alan Xavi’nin öğrencileri, galibiyet serisini ise 6 maça çıkartmış oldu. La Liga’da en yakın takipçisi Real Madrid’in 6 puan önünde liderliğini devam ettiren Barcelona, hafta içi Avrupa Ligi’nde Camp Nou’da konuk ettiği Manchester United ile 2-2 berabere kaldı. Bu hafta ligde Cadiz’i konuk edecek Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor. Ronald Araujo ise kart cezalısı.

Cadiz’den 3 Puan

Cadiz, La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Girona’yı konuk eden Cadiz, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyet ile puanını 22 yapan Sergio Gonzelez’in öğrencileri, kümede kalma umutlarını sürdürdü. 18. sıradaki Valencia’nın üzerine çıkan Cadiz, rakibinin 2 puan önünde. Bu hafta ise La Liga’da lider Barcelona’nın konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Cadiz evinde, 4-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Cadiz’de Alfonso Espino kart cezalısı. Alvaro Negredo ve Joseba Zaldua ise sakat.

Barcelona – Cadiz Maç Bilgileri

Barcelona – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’da Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Sergio Busquets’in sakatlığı devam ediyor. Ronald Araujo ise kart cezalısı. Cadiz’de Alfonso Espino kart cezalısı. Alvaro Negredo ve Joseba Zaldua ise sakat.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Gavi, Raphinha, Robert Lewandowski

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller yerinde. La Liga’da oynadığı son 6 maçı da kazanmayı başaran Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’i tek golle geçmişti. Üst üste 6 maçtır kazanan Barcelona, La Liga’da şampiyonluğa koşuyor. En yakın takipçisi Real Madrid’in ise 6 puan önündeler. Cadiz ise geçen hafta sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Girona’yı 2 golle geçtiler ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler. Barcelona’dan rahat bir galibiyet beklentim var. Camp Nou’da Cadiz’i farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona liderliğini sürdürdü. Camp Nou’da Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve üst üste 7. Galibiyetini aldılar.