İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 19.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 22. hafta heyecanı yaşanırken, 19 Şubat Pazar günü oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Atalanta – Lecce: MS 1, 1.33 (iddaa) –1.55 (intobet) ; Azzurri d’Italia Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 22. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Lecce karşı karşıya gelecek. 19 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak müsabakayı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Lazio deplasmanına konuk olan Atalanta, derbiyi Davide Zappacosta ve Hojlund’un golleriyle 2-0 kazandı. İtalya Kupası’na Son 16 eşleşmesinde veda eden ve artık sadece Serie A Ligi’nde mücadele edecek olan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise Sassuolo mağlubiyetinin ardından yeniden yükselişe geçti. Sassuolo deplasmanında 10 kişi kalarak 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Atalanta, Lazio galibiyetiyle birlikte zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. İnter’in ardından liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, 21 haftada 41 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 26 gole izin verdi. 41 puanla 3. sırada yer alan Atalanta, galibiyetlerine Lecce karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibinde Hans Hateboer ve Marten De Roon kart cezalısı. Zapata, Pasalic ve Hatober’in ise sakaatlıkları devam ediyor. Lecce cephesinde bu hafta sakatlıkları moralleri bozuyor. Konuk ekipte Atalanta deplasmanı öncesinde Joan Gonzalez kart cezalısı. Youssef Maleh, Kastriot Dermaku, Marin Pongracic ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Roma ile 1-1 berabere kalarak, düşme hattıyla puan farkını 7’ye çıkarmayı başaran Lecce, son 10 haftada sadece Hellas Verona ve Salernitana’ya kaybederken, geri kalan 8 haftadan 4 beraberlik, 4 galibiyet aldı. Son 10 haftanın 8’inde rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, 2022 Dünya Kupası dönüşü hücum hattında yükselişe geçmeyi başarırken, düşme hattından kurtularak, puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Lecce yükselen performans grafiğini sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Atalanta karşısında, galibiyetle sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta geride kalırken, rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan ve zirve takipçileri arasında yer alan Atalanta, bu hafta iç sahada Lecce’yi mağlup ederek, üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

Salernitana – Lazio: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Seire A Ligi 22. hafta mücadelesinde, Salernitana sahasında Lazio’yu konuk edecek. Salernitana cephesinde göreve Paulo Sousa geldi. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, düşme hattındaki rakibi karşısında mağlup olarak, son 10 haftanın 9’unda puan kaybı yaşayınca, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Davide Nicola ile yollar ayrılırken, göreve bu hafta itibariyle Sousa geldi. Yeni hocasıyla Lazio karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, düşme potasından sadece 4 puan uzaklıkta yer alıyor. 21 hafta sonunda tam 42 gol yiyen Salernitana, Serie A Ligi’nin en zayıf savunma performansını sergiledi. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, güven vermekten çok uzakta. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında CFR Cluj’u 10 kişiyle mağlup etmeyi başaran Lazio, iç saha galibiyetiyle tur için avantaj sağladı. Ciro Immobile’nin golü galibiyeti getirirken, Sarri ve öğrencileri henüz 15. dakikada Gabarron’un kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftadan galibiyet çıkaramadılar. Fiorentina ve Hellas Verona karşısında üst üste beraberlikler alan Lazio, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Atalanta’ya kaybetti. 2-0’lık mağlubiyetin ardından, konuk ekip 39 puanda kalarak 6. sıraya geriledi. Konferans Ligi galibiyetiyle toparlanma sinyalleri veren Lazio, Salernitana deplasmanında galibiyet arayacak. 21 haftada 37 gol bulmayı başaran konuk ekip, ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Salernitana karşısında, galibiyete yakın taraf. İtalya Serie A Ligi’nin 6. sırasında yer alan Lazio, 3 haftadır maç kazanamıyor. Konferans Ligi galibiyetiyle birlikte toparlanma sinyalleri veren Lazio, kazanmaya Serie A Ligi’nde devam edecek ve Salernitana’yı mağlup edecektir.

Spezia – Juventus: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; Spezia sahasında Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 22. hafta mücadelesi, 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Spezia, 21. dakikada itibaren rakibini 10 kişi yakalarken, ilk 71 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başardı. Galibiyete çok yaklaşan ev sahibi, son dakikalardaki savunma hatalarıyla galibiyeti kaçırdı. Mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, üstü üste 3 mağlubiyetin ardından puan kayıplarının devam etmesiyle birlikte, teknik adam değişikliğine gidildi. Ev sahibinde bu hafta itibariyle göreve Fabrizio Lorieri getirildi. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan Spezia, 21  haftada tam 37 gol yedi. Savunma performansıyla sınıfta kalan Spezia, güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, üst üste aldığı 2 galibiyetle birlikte kabusa son verdi. Liderin en yakın takipçisi olduğu dönemde verilen 15 puan silme cezasıyla birlikte tüm motivasyonunu kaybeden Allegri ve öğrencileri, üst üste 3 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte, şampiyonluk şansını kaybetti. Son 2 hafta Salernitana ve Fiorentina karşısında alınan galibiyetlerle toparlanmayı başaran JUVE, hafta içi mesaisinde ise UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda boy gösterirken, 1-0 öne geçmeyi başardığı Nantes karşısında, skoru koruyamadı. 1-1’lik beraberlikle tur şanslarını rövanş maçına bıraktılar. Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’ndeki yükselişini Spezia deplasmanında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste 2 galibiyetle zorlu süreçten çıkmayı başaran Juventus, bir kez daha üst sıralara yetişmek istiyor. Allegri ve öğrencileri bu zorlu süreçte galibiyetlerine devam edecek ve son haftaların formsuz takımı Spezia’yı mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.79

intobet Bahis Oranı: 4.39