İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 19.02.2023

19 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Roma – Hellas Verona: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 22. hafta heyecanı 19 Şubat Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadelede, Roma ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plu ve S Sport 2. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Salzburg deplasmanına konuk olan Roma, maç boyunca iyi bir futbol ortaya koymayı başaramazken, bitime 2 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Tur şansını zora sokan Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftanın 2’sinde puan kaybetti. Lider Napoli karşısında 2-1 mağlup olan ekip, geçtiğimiz hafta ise Lecce ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bu süreçteki tek galibiyetlerini ise Empoli karşısında iç sahada avantajıyla aldılar. 21 hafta sonunda 41 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Mourinho’nun öğrencileri, liderin 21 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Roma, en azından Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Hellas Verona, Marco Zaffaroni yönetiminde maç kaybetmedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta sonunda 9 puan toplayan Hellas Verona, 2 farklı teknik adamla küme düşme tehlikesini atlatamadı. Göreve 4 hafta önce Zaffaroni’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla henüz düşme hattından kurtulmayı başaramasa da, mağlubiyete yer vermedi ve en alt sıradan kurtulmayı başardı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Hellas Verona, düşme hattının üzeriyle puan farkını 2’ye kadar indirdi ve Serie A Ligi’ne sıkı sıkı tutundu ditebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Salernitana karşısında 1-0’lık galibiyete imza attılar. Bu hafta düşme hattından kurtulma şansına sahip olan Verona, Roma deplasmanında bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Son haftalarda etkisiz kalan ve toparlanmak isteyen Roma, yeni hocasıyla lige sıkı sıkı tutunmayı başaran Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşnüüyorum.

Brest – Monaco: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Brest ile Monaco, 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Francis-Le Ble Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Brest, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı mücadeleden 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. En yakın rakibi karşısında ağır bir mağlubiyet yaşayan ev sahibi, yeni hocasıyla ilk yenilgisini aldı. Eric Serge Roy’un göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçen ev sahibi, 5 haftalık fikstürden 4 beraberlik, 1 galibiyet almıştı. Sadece Angers karşısında galip gelen Brest, Lille, Toulouse, Lyon ve Lens karşısında beraberliklerle yetindi. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yoluna devam eden ev sahibi, 23 hafta sonunda sadece 4 maçtan galibiyet çıkarabilirken, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı. Monaco çok formda. Fransa Ligue 1’de son haftalara damga vurmayı başaran konuk ekip, etkisini bir kez daha ispatladı ve UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen’i deplasmanda mağlup etti. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçını Almanya deplasmanında 4-3’lük skorla kazanan Monaco, Fransa Ligue 1’de ise 8 maçtır kaybetmiyor. Son 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Philippe Clement’in öğrencileri, lider ile puan farkını 7’ye kadar indirdi. 3. sırada yer alan ve sezonun ikinci yarısında en formda takımlardan biri olarak karşımıza çıkan Monaco, Avrupa sahnesinde yorgun dönerken, son haftalardaki harika performans grafiğiyle galibiyete yakın taraf. Brest engelini 6 hafta önce iç sahada 1-0 mağlup eden Monaco, deplasmanda da kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 8 haftadır maç kaybetmeyen, UEFA Avrupa Ligi’nden ise galibiyetle dönen Monaco, çok formda. Konuk ekip kazanmaya Brest deplasmanında devam ederek, zirve takibini sürdürecektir.

Lorient – Ajaccio: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; Yves Allainmat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Ajaccio kozlarını paylaşacak. 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye sari ile 17:00’de sahne alacak müsabaka, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan Lorient, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 11 haftanın 9’unda puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Regis Le Bris’in öğrencileri, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Angers ve Rennes dışında rakiplerini mağlup edemeyen Lorient, son 3 haftada ise 8 puan kaybetti. İlk 12 haftadan 27 puan toplamayı başararak üst sıra savaşına dahil olan ev sahibi, son 11 haftadan ise sadece 9 puan çıkarabildi ve 8. sıraya kadar geriledi. Sezonun ikinci yarısında da düşüşünü sürdüren Lorient, bu hafta evinde Ajaccio’yu konuk edecek. Ev sahibi 3 hafta sonra Fransa Ligue 1’de galip gelmek ve düşme hattındaki rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk olan Ajaccio, üst üste 2. yenilgisini 3-0’lık skorla aldı. Angers’i deplasmanda 10 kişi yakalayarak mağlup etmeyi başaran ve 4 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından gelen galibiyetle umutlanan konuk ekip, yeniden Ligue 1’de düşüşe geçti. Ligin yeni temsilcisi ilk 23 haftada küme düşme potasından kurtulmayı başaramazken, sadece 5 galibiyet alabildi. Olivier Pantaloni yönetiminde zor günler geçiren Ajaccio, kalesinde tam 42 gole engel olamadı. Son 7 haftanın 6’sında mağlup olan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta. Lige kadro kalitesiyle tutunmakta zorlanan Ajaccio, Lorient deplasmanında 3 puan arayacak. Fransa Ligue 1’de üst sıra yarışında kopma tehlikesi yaşayan Lorient, 11 haftadır düşüşe çare bulamadı. Ev sahibi hala ilk haftalarda topladığı puanlarla üst sıralarda yer almaya devam ederken, bu hafta Ajaccio karşısında fırsatları iyi değerlendirecek ve zor günler geçiren rakibi karşısında galip gelecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.46

intobet Bahis Oranı: 8.30