İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 19.02.2023

Fransa Ligue 1 kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. 19 Şubat Pazar gününde kazanmanız dileğiyle.

Rennes – Clermont: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 19 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 24. hafta mücadelesinde, Rennes ile Clermont karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 2. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Shakhtar Donetsk deplasmanına konuk olan Rennes, 2-0’lık mağlubiyetle tur şansını zora soktu. Bruno Genesio ve öğrencilerinde, düşüş iki kulvarda birden devam ediyor. Fransa Ligue 1’de sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçen Rennes, zirve yarışından kopmak üzere. Son 8 haftada kazandıkları her maçın ardından puan kaybettiler. 5 mağlubiyet, 3 galibiyete imza atan ev sahibi, son 2 hafta Lille ve Toulouse mağlubiyetlerinden kurtulamadı. Kalesinde toplam 6 gole engel olamayan Rennes, rakip filelere ise 1’er gol gönderdi. 3-1’lik üst üste mağlubiyetlerin ardından, zirve ile puan farkı 14’e kadar yükseldi. Rennes, Avrupa dönüşünde kötü gidişata çare arayacak. İç sahada çıktıkları 12 maçın 10’undan galip ayrılan ev sahibi, ligin en iyi iç saha karnesine sahip. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Marsilya’yı sahasında konuk eden Clermont, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte hem gol hem de galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Pascal Gastien’in öğrencileri, son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Nantes ve Lille karşısında golsüz beraberliklerle yetinen konuk ekip, Monaco ve Marsilya karşısında ise 2-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamadı. 23 hafta sonunda 8 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyete imza atan Clermont, 30 puanla 12. sırada yer aldı. Üst sıralardan son haftalardaki düşüşüyle uzak kalan konuk ekip, sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Rennes karşısında 3 puan arayacak. Sezonun ilk yarısında Rennes’i 9 kişi yakalamış ve iç saha avantajıyla galip gelmeyi başarmışlardı. Son 4 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, yeniden yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de düşüşe geçen Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde de kaybetti. Toparlanmak için galibiyeti ihtiyacı olan ev sahibi, tüm puan kayıplarına rağmen, zirve yarışının içerisinde yer almaya devam ediyor. Rennes liderle puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyecek ve Clermont’u mağlup edecektir.

PSG – Lille: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 19 Şubat Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 24. hafta mücadelesinde, lider PSG ile 5. sıradaki Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 15:00. PSG üst üste sakatlıklarla zor günler yaşarken, bu süreçte mağlubiyetlere engel olamadı. Fransa Ligue 1’in lideri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monaco deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönerken, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Bayern Münih’e kaybetti. Dev maçta Mbappe’den yoksun kalan PSG, ilk devler ligi mağlubiyetini iç sahada 1-0’lık skorla aldı. Fransa Ligue 1’de yaşanan mağlubiyetin ardından ise en yakın rakipleriyle puan farkı 4’e indi. Mbappe’nin dönüşüyle birlikte yeniden yükselişe geçmek isteyen PSG, deplasmanda tam 7 golle mağlup etmeyi başardığı Lille’i sahasında konuk edecek. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Strasbourg’u sahasında konuk eden Lille, 2-0’lık galibiyetle haftayı noktalarken, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, puan farkını 13’e indirdi. Son 2 haftada Rennes ve Strasbourg engellerini kayıpsız geçmeyi başaran Lille, yenilmezlik serisini ise 3 haftaya çıkardı. Fonseca önderliğinde yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta lider karşısında kazanarak puan farkını 10’a indirme şansına sahip. Bu sezon ilk 20 haftada bir türlü istikrarlı bir performans grafiği ortaya koyamayan Lille, devre arası transfer döneminin ardından, istikrar yakaladı ve Ligue 1’de yükselişe geçti. Sezonun ilk yarısında lider PSG’ye iç sahada 7-1’lik skorla teslim olan konuk ekip, bu ağır hezimeti deplasman galibiyetiyle unutturmak istiyor. Şampiyonluk yarışında ben de varım deme fırsatına sahip olan Lille, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de liderliğini sürdüren PSG, iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler aldı. Ev sahibi sakatlıklarla boğuştuğu bu zorlu süreçte mağlubiyetlere engel olmayı başaramazken, Mbappe’nin dönüşüyle yükselişe geçecek ve iç sahada Lille’i mağlup edecektir.

Toulouse – Marsilya: MS 2, 1.74 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 kapsamında 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan 24. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’in 23. haftası sahasında Rennes’i konuk eden Toulouse, 3-1’lik skorla son 7 haftada 5. galibiyetini aldı. Son 7 haftada sadece lider PSG’ye deplasmanda kaybeden Toulouse, geri kalan 6 haftadan ise 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Rennes gibi güçlü bir rakip karşısında 3-1’lik net bir galibiyete imza atan Philippe Montanier’in öğrencileri, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1 sahnesinde, sezonun ikinci yarısı itibariyle yükselişe geçti. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ev sahibi, son 7 haftada 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 6 gole izin verdi. Düşme hattından uzaklaşmayı başaran Toulouse, bu kez gözünü üst sıralara dikti. Marsilya fırsatı iyi değerlendirdi. Fransa Ligue 1’de 2 hafta önce Nice engeline takılan ve 9 hafta sonra mağlubiyet yaşayan Marsilya, geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında 2-0’lık galibiyete imza atarken, liderin mağlup olduğu haftada kazanarak, puan farkını yeniden 4’e indirdi. Son 11 haftada Igor Tudor ve öğrencilerini mağlup edebilen tek takım Nice oldu. Tarihinin en iyi sezon başlangıcına Tudor yönetiminde imza atan Marsilya, ilk 10 haftada mağlubiyete yer vermemişti. Konuk ekip üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve son 11 haftada yeniden ligin en formda takımları arasında yer aldı. Tek kulvarda mücadele eden ve rotasını şampiyonluğa çeviren Marsilya, sezonun ilk yarısı tam yarım düzine golle mağlup ettiği Toulouse ile karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren ve puan farkını 4’e kadar indirmeyi başaran Marsilya, harika form grafiğini zorlu Toulouse deplasmanında 3 puanla taçlandıracak ve liderin hata yapmayasını bekleyecektir. Marsilya galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.53

Bets10 Bahis Oranı: 5.29