Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Nantes İddaa Tahmini 19.02.2023

Fransa Ligue 1‘de 24. hafta heyecanı 19 Şubat Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 19:05’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadelede, Lens ile Nantes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Betroad, 4. sıradaki Lens galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, 13. sıradaki Nantes galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Lens Düşüşe Geçti

Fransa Ligue 1’de ilk 20 haftaya damga vurmayı başaran Lens, Franck Haise önderliğinde lider PSG’nin puan farkını açmasını engellerken, son 4 haftada düşüşe geçti. İlk 20 haftadan 13 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Lens, son 3 haftadan ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Nice ve Lyon karşısında kaybeden ev sahibi, Brest deplasmanından ise 1 puanla döndü. Liderin 8 puan gerisine kadar gerileyen Lens, 2. sıradaki yerini Marsilya’ya kaybetti. Geçtiğimiz hafta lider PSG mağlup olurken, Lens bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Lider ile puan farkını tek hanelerde tutmak ve şampiyonluk yarışından içerisinde kalmak isteyen Lens, Nantes karşısında galibiyet arayacak.

Nantes Yükselişe Geçti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Juventus deplasmanına konuk olan Nantes, hafta içi mesaisini İtalya deplasmanından 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Zorlu deplasmandan avantajlı dönmeyi başaran Nantes, tur için önemli bir avantaj sağladı. Avrupa etkisini sürdüren konuk ekip, Fransa Ligue 1’de ise uzun bir süre etkisiz kalırken, son haftalarda yükselişe geçti. Son 2 hafta Ajaccio ve Lorient karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, kalesinde 180 dakika boyunca gole geçit vermedi. Düşme hattıyla puan farkını açarak rahat bir nefes almayı başaran Nantes, etkisini Lens deplasmanında sürdürmek istiyor. Konuk ekip iki kulvarda birden yükselişte.

Lens – Nantes Maç Bilgileri

Lens – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Wesley Said, Claude-Maurice, Cabot ve Buksa’nın sakatlıkları devam ediyor. Nantes cephesinde ise Quentin Merlin, Andy Delort ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 8 puan gerisine düşen Lens, yeniden şampiyonluk yarışına girmek istiyor. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de eski günlerine geri dönecek ve Nantes karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens iç sahada kazanarak, yeniden zirve takibine tutundu. 3 golle 3 puana uzanmayı başaran Lens, rakibi Nantes’in yenilmezlik serisine son vererek, Ligue 1’de yeniden yükselişe geçti. Kazananları tebrik ederiz.