Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lille İddaa Tahmini 19.02.2023

İddaa fikstüründe 19 Şubat Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 24. hafta mücadelesinde, lider PSG ile 5. sıradaki Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 15:00.

Rexbet, PSG galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.25, Lille galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.45, beraberliğe 3.62, konuk ekibe ise 4.21 oran veriyor.

Sakatlıkları PSG’yi Zorladı

PSG üst üste sakatlıklarla zor günler yaşarken, bu süreçte mağlubiyetlere engel olamadı. Fransa Ligue 1’in lideri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monaco deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönerken, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Bayern Münih’e kaybetti. Dev maçta Mbappe’den yoksun kalan PSG, ilk devler ligi mağlubiyetini iç sahada 1-0’lık skorla aldı. Fransa Ligue 1’de yaşanan mağlubiyetin ardından ise en yakın rakipleriyle puan farkı 4’e indi. Mbappe’nin dönüşüyle birlikte yeniden yükselişe geçmek isteyen PSG, deplasmanda tam 7 golle mağlup etmeyi başardığı Lille’i sahasında konuk edecek. Ev sahibinin toparlanmak için 3 puana ihtiyacı var.

Lille 3 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında Strasbourg’u sahasında konuk eden Lille, 2-0’lık galibiyetle haftayı noktalarken, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, puan farkını 13’e indirdi. Son 2 haftada Rennes ve Strasbourg engellerini kayıpsız geçmeyi başaran Lille, yenilmezlik serisini ise 3 haftaya çıkardı. Fonseca önderliğinde yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta lider karşısında kazanarak puan farkını 10’a indirme şansına sahip. Bu sezon ilk 20 haftada bir türlü istikrarlı bir performans grafiği ortaya koyamayan Lille, devre arası transfer döneminin ardından, istikrar yakaladı ve Ligue 1’de yükselişe geçti. Sezonun ilk yarısında lider PSG’ye iç sahada 7-1’lik skorla teslim olan konuk ekip, bu ağır hezimeti deplasman galibiyetiyle unutturmak istiyor. Şampiyonluk yarışında ben de varım deme fırsatına sahip olan Lille, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

PSG – Lille Maç Bilgileri

PSG – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Achraf Hakimi, Marco Verratti, Sanches ve Nordi Mukiele’nin sakatlıkları devam ediyor. Lille takımında ise Adam Ounas ve Ismaily kadroda yer almayacak.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Chadaille Bitshiabu, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Lionel Messi, Mbappe.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de liderliğini sürdüren PSG, iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetler aldı. Ev sahibi sakatlıklarla boğuştuğu bu zorlu süreçte mağlubiyetlere engel olmayı başaramazken, Mbappe’nin dönüşüyle yükselişe geçecek ve iç sahada Lille’i mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada 4 golle kazandı. Messi son dakikada attığı enfes frikik golüyle lidere galibiyeti getirirken, Lille ise deplasmanda 3 gol bulmasına rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.