Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Juventus İddaa Tahmini 19.02.2023

Spezia sahasında Juventus‘u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 22. hafta mücadelesi, 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Spezia galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.95, Juventus galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.89, beraberliğe 3.38, konuk ekibe ise 1.42 olarak verilmiş.

Spezia’da Göreve Lorieri Geldi

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Spezia, 21. dakikada itibaren rakibini 10 kişi yakalarken, ilk 71 dakikada rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başardı. Galibiyete çok yaklaşan ev sahibi, son dakikalardaki savunma hatalarıyla galibiyeti kaçırdı. Mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, üstü üste 3 mağlubiyetin ardından puan kayıplarının devam etmesiyle birlikte, teknik adam değişikliğine gidildi. Ev sahibinde bu hafta itibariyle göreve Fabrizio Lorieri getirildi. Düşme hattından sadece 2 puan uzaklıkta yer alan Spezia, 21  haftada tam 37 gol yedi. Savunma performansıyla sınıfta kalan Spezia, güven vermekten çok uzakta.

Juventus Toparlanmaya Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, üst üste aldığı 2 galibiyetle birlikte kabusa son verdi. Liderin en yakın takipçisi olduğu dönemde verilen 15 puan silme cezasıyla birlikte tüm motivasyonunu kaybeden Allegri ve öğrencileri, üst üste 3 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte, şampiyonluk şansını kaybetti. Son 2 hafta Salernitana ve Fiorentina karşısında alınan galibiyetlerle toparlanmayı başaran JUVE, hafta içi mesaisinde ise UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda boy gösterirken, 1-0 öne geçmeyi başardığı Nantes karşısında, skoru koruyamadı. 1-1’lik beraberlikle tur şanslarını rövanş maçına bıraktılar. Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’ndeki yükselişini Spezia deplasmanında sürdürmek istiyor.

Spezia – Juventus Maç Bilgileri

Spezia – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia takımında Salvatore Esposito kart cezalısı. Zoet, Nzola, Moutinho ve Zurkowski’nin sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde Bremer kart cezalısı. Arkadiusz Milik ve Paul Pogba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Emil Holm, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste 2 galibiyetle zorlu süreçten çıkmayı başaran Juventus, bir kez daha üst sıralara yetişmek istiyor. Allegri ve öğrencileri bu zorlu süreçte galibiyetlerine devam edecek ve son haftaların formsuz takımı Spezia’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 OranıMS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus deplasmanda zorlanmadan kazandı. Allegri ve öğrencileri, Spezia engelini 2 golle geçmeyi başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.