Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Marsilya İddaa Tahmini 19.02.2023

Fransa Ligue 1 kapsamında 19 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan 24. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Hovarda, Toulouse galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.95, Marsilya galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.13, beraberliğe 3.26, konuk ekibe ise 1.74 oran veriyor.

Toulouse’da Hedef Üst Sıralar

Fransa Ligue 1’in 23. haftası sahasında Rennes’i konuk eden Toulouse, 3-1’lik skorla son 7 haftada 5. galibiyetini aldı. Son 7 haftada sadece lider PSG’ye deplasmanda kaybeden Toulouse, geri kalan 6 haftadan ise 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Rennes gibi güçlü bir rakip karşısında 3-1’lik net bir galibiyete imza atan Philippe Montanier’in öğrencileri, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1 sahnesinde, sezonun ikinci yarısı itibariyle yükselişe geçti. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ev sahibi, son 7 haftada 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 6 gole izin verdi. Düşme hattından uzaklaşmayı başaran Toulouse, bu kez gözünü üst sıralara dikti.

Marsilya Gözünü Zirveye Dikti

Marsilya fırsatı iyi değerlendirdi. Fransa Ligue 1’de 2 hafta önce Nice engeline takılan ve 9 hafta sonra mağlubiyet yaşayan Marsilya, geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında 2-0’lık galibiyete imza atarken, liderin mağlup olduğu haftada kazanarak, puan farkını yeniden 4’e indirdi. Son 11 haftada Igor Tudor ve öğrencilerini mağlup edebilen tek takım Nice oldu. Tarihinin en iyi sezon başlangıcına Tudor yönetiminde imza atan Marsilya, ilk 10 haftada mağlubiyete yer vermemişti. Konuk ekip üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve son 11 haftada yeniden ligin en formda takımları arasında yer aldı. Tek kulvarda mücadele eden ve rotasını şampiyonluğa çeviren Marsilya, sezonun ilk yarısı tam yarım düzine golle mağlup ettiği Toulouse ile karşı karşıya gelecek.

Toulouse – Marsilya Maç Bilgileri

Toulouse – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Toulouse Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Rhys Healey’in sakatlığı devam ediyor. Marsilya takımında Samuel Gigot, Amine Harit’in sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibini sürdüren ve puan farkını 4’e kadar indirmeyi başaran Marsilya, harika form grafiğini zorlu Toulouse deplasmanında 3 puanla taçlandıracak ve liderin hata yapmayasını bekleyecektir. Marsilya galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan Marsilya’nın oldu. Zirve takibindeki Marsilya, Toulouse deplasmanında hataya yer vermedi. Kazananları tebrik ederiz.