Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Schalke 04 İddaa Tahmini 19.02.2023

İddaa fikstüründe 19 Şubat Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Union Berlin galibiyetine 1.61, beraberliğe 3.97, Schalke 04 galibiyetine ise 5.87 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.41, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 5.14 oran veriyor.

Union Berlin Çok Formda

Almanta Bundesliga’nın 20. haftasında Leipzig deplasmanına konuk olan Union Berlin, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Janik Haberer ve Robin Knoche’nin golleriyle geri dönmeyi başarırken, 2-1’lik galibiyetle zirve takibini kayıpsız sürdürdü. Son 11 haftada mağlubiyete yer vermeyen Leipzig karşısında harikulade bir geri dönüşe imza atan Union Berlin, 5’te 5 yapmayı başarırken, zirveyle puan farkını 1’de tutmayı başardı. Harika bir sezon geçiren Urs Fischer’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Ajax deplasmanına konuk olurken, golsüz beraberlikle avantajlı konuma geçti. Formunun zirvesindeki Union Berlin, en alt sıradaki Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak.

Ligin Zayıf Halkası Schalke 04

Schalke 04 geri döndüğü Almanya Bundesliga’ya tutunmakta zorlanıyor. Sezon içerisinde yapılan teknik adam hamleleri ve transfer hamleleri, en alt sıradan kurtulmaları için henüz yeterli olmadı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Schalke 04, ilk 20 haftanın ise 18’inde puan kaybetti. Son 3 haftada Köln, Mönchengladbach ve Wolfsburg karşısında golsüz beraberlikler alan konuk ekip, ilk kez üst üste 3 maçta kalesini gole kapatmayı başarırken, bu kez skor üretmekte zorlandı. Attığı 14 gole karşılık, kalesinde 41 gole engel olmayı başaramayan Schalke 04, sezonun ilk yarısı tam yarım düzine golle mağlup olduğu Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kayıplarına engel olamayan Schalke 04, güven vermekten çok uzakta.

Union Berlin – Schalke 04 Maç Bilgileri

Union Berlin – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Schalke 04 cephesinde Sebastian Polter, Danny Latza, Van den Berg’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Tim Skarke, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kazanana ve ilk 20 haftanın en formda takımları arasında yer alan Union Berlin, Leipzig deplasmanında aldığı kritik galibiyetin ardından, en alt sıradaki Schalke 04 karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Union Berlin iç sahada galibiyetle lider olma fırsatını kaçırırken, Schalke 04 ise ligde kalma savaşını sürdürdü. İki takımda galibiyet adına yetersizdi.