LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Valencia İddaa Tahmini 20.02.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Valencia deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 2.80, beraberlik 2.95, Valencia kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Getafe 6 Maçtır Kazanamıyor

Getafe, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Getafe’de moraller bozuk. Son dönemde küme düşme baskısını net bir şekilde hissediyorlar. En son galibiyetini Aralık ayında Mallorca’ya karşı alan Quique Flores’in ekibi, tam 6 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Carles Alena kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Valencia Düşme Hattında

Valencia’da bildiğimiz gibi Gennaro Gattuso’nun görevine son verildi. Yaşanan puan kayıplarının ardından İtalyan teknik adam ile yollar ayrıldı. La Liga’da tam 7 maçtır galibiyet alamayan Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk ettiği Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybetmişti. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından La Liga’da düşme hattına kadar gerilediler. Takımın başına Ruben Baraja’yı getiren Valencia, yeni hocası ile ilk maçına Getafe deplasmanında çıkacak. Maç öncesinde Valencia’da Samu Castillejo kart cezalısı. Nico Gonzalez ise sakat.

Getafe – Valencia Maç Bilgileri

Getafe – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Carles Alena kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Valencia’da Samu Castillejo kart cezalısı. Nico Gonzalez ise sakat.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Getafe, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kalmışlardı. Bu hafta ise düşme hattındaki bir diğer rakipleri Valencia’yı konuk edecekler. Valencia’da çok formsuz. Üst üste 7 maçtır kazanamıyorlar. Gattuso ile de yollar ayrıldı. Geçen hafta Mestalla’da Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybettiler. Bu karşılaşmada yüksek skor beklemiyorum. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.29

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, uzun bir aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Valencia’yı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.