İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.02.2023

20 Şubat Pazartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Yeni haftanın ilk gününde kazanmanız dileğiyle.

Torino – Cremonese: KGVAR 1.82 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 23. haftanın kapanış maçında, Torino ile Cremonese karşı karşıya gelecek. 20 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Ivan Juric’in öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Milan deplasmanına konuk olurken, son şampiyon karşısına 3 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Torino, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Geçtiğimiz ay İtalya Kupası Son 16 Turu kapsamında konuk oldukları Milan deplasmanında bu kez aynı etkiyi gösteremediler. Maç boyunca iyi bir mücadele ortaya koymayı başarsalar da, Milan hücum hattında daha becerikliydi. Fiorentina ve Udinese karşısında kazanan, Empoli deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle dönen Ivan Juric’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısında üst sıra savaşına dahil olmayı başarırken, Milan mağlubiyetiyle yeniden 8. sıraya geriledi. Sezonun ilk yarısında Cremonese deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Torino, iç sahada da kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor. İtalya Kupası’nın Yarı Finalisti Cremonese, İtalya Serie A Ligi’nde henüz galibiyet yaşamadı. Kupa serüveninde Modena, Roma ve Napoli’yi elemeyi başararak büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 22 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 22 haftayı 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraktılar. 4 hafta önce lige tutunmak adına göreve Davide Ballardini’yi getiren Cremonese, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti. Bologna deplasmanında alınan 1 puanın ardından, İnter, Lecce ve Napoli’ye karşı mağlup oldular. Son 4 hafta kalesinde 8 gol gören Cremonese, rakip filelere ise 2 gol gönderebildi. Ligde kalma savaşına devam eden konuk ekip, sezonun ikinci yarısı devam ederken, yükselişe geçmek ve ligde kalmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Torino, Milan mağlubiyetinin ardından toparlanmak istiyor. Cremonese içinse ligde kalma savaşı için zaman geçiyor. Henüz 22 haftadan galibiyet dahi çıkaramadılar. 3 puana ihtiyacı olan taraflar, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Getafe – Valencia: 2.5 ALT, 1.29 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Valencia deplasmanda, Getafe’ye konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz. Getafe, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Getafe’de moraller bozuk. Son dönemde küme düşme baskısını net bir şekilde hissediyorlar. En son galibiyetini Aralık ayında Mallorca’ya karşı alan Quique Flores’in ekibi, tam 6 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Valencia’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Carles Alena kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Valencia’da bildiğimiz gibi Gennaro Gattuso’nun görevine son verildi. Yaşanan puan kayıplarının ardından İtalyan teknik adam ile yollar ayrıldı. La Liga’da tam 7 maçtır galibiyet alamayan Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk ettiği Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybetmişti. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından La Liga’da düşme hattına kadar gerilediler. Takımın başına Ruben Baraja’yı getiren Valencia, yeni hocası ile ilk maçına Getafe deplasmanında çıkacak. Maç öncesinde Valencia’da Samu Castillejo kart cezalısı. Nico Gonzalez ise sakat. Getafe, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar. Geçtiğimiz hafta Alfonso Perez’de konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kalmışlardı. Bu hafta ise düşme hattındaki bir diğer rakipleri Valencia’yı konuk edecekler. Valencia’da çok formsuz. Üst üste 7 maçtır kazanamıyorlar. Gattuso ile de yollar ayrıldı. Geçen hafta Mestalla’da Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybettiler. Bu karşılaşmada yüksek skor beklemiyorum. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

Toplam İddaa Oranı: 2.34

Bets10 Bahis Oranı: 15.8