UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Napoli Bahis Tahmini 21.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. Napoli deplasmanda, Eintracht Frankfurt’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Eintracht Frankfurt ile Napoli takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Eintracht Frankfurt galibiyetine 3.25, beraberlik tercihine 3.68, Napoli galibiyetine ise 2.22 verildiğini görüyoruz.

Eintracht Frankfurt Sürpriz Peşinde

Eintracht Frankfurt, Şampiyonlar Ligi’nde D Grubunda yer almıştı. Marsilya, Tottenham ve Sporting CP’nin yer aldığı grupta 10 puan toplayan Oliver Glasner’in ekibi grubu 2. Sırada tamamladı ve son 16 turuna adını yazdıran taraf oldu. Bundesliga’da ise geçen hafta Werder Bremen’i konuk eden Eintracht Frankfurt, rakibini 2-0 ile geçti ve Napoli maçı öncesinde moral buldu. Son 16 turunda Napoli’yi konuk edecek Eintracht Frankfurt’da Eric Ebimbe’nin sakatlığı sürüyor.

Napoli Harikalar Yaratıyor

Napoli’de yüzler gülüyor. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de İtalya Serie A’da harikalar yaratan Napoli, son 16 turunda Alman ekibi Eintracht Frankfurt’un konuğu olacak. A Grubunda Liverpool, Ajax ve Rangers ile aynı grupta yer alan Spaletti’nin öğrencileri, 15 puan toplayarak grubu lider bitirmişti. Serie A’da ise en yakın takipçisi İnter’in tam 15 puan önünde liderler. Geçen hafta Sassuolo’yu 2 golle geçerek üst üste 7. Galibiyetini aldılar. Eintracht Frankfurt maçı öncesinde Napoli’de eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt – Napoli Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt’da Eric Ebimbe’nin sakatlığı sürüyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Mateo Politano, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen,

İddaa Tahmini

Napoli’de moraller yerinde. Yoluna hem Serie A’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde devam eden Spaletti’nin öğrencileri, geçen hafta Sassuolo deplasmanında 2 golle 3 puanı kaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turunda karşılaşacakları Eintracht Frankfurt karşısında maçın favorisiler. Frankfurt ise Şampiyonlar Ligi’nde lider Tottenham’ın ardından grubu 2. Sırada tamamlayarak son 16 turuna kaldı. Napoli karşısında işleri pek kolay olmayacak ama bu maçta gol bulmalarını bekliyorum. Önceliğim karşılıklı gol var tercihi.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, yoluna doludizgin devam ediyor. Frankfurt’u deplasmanda 2-0 ile geçen Napoli, İtalya’ya avantaj ile döndü.