İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.02.2023

İddaa fikstüründe 21 Şubat Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Tur mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Eintracht Frankfurt – Napoli: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.73 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Eintracht Frankfurt evinde Napoli’yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçı, 21 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Eintracht Frankfurt, bu sezon 3 kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. Oliver Glasner’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16, Almanya DFB Kupası’nda ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Devler sahnesinde lider Tottenham’ın ardından D Grubu’ndan çıkmayı başaran ev sahibi, 6 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan topladı. Liderliği 1 puanla kaçırarak, zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan Frankfurt, İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli karşısında Çeyrek Final bileti arayacak. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta aldıkları 2-0’lık Werder Bremen galibiyetinin ardından, lider ile puan farkını 5’te tutmayı başardılar. Son 9 haftalık lig fikstüründe sadece Köln engeline takılan Frankfurt, özellikle Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’nın formda takımları arasında yer aldı. Napoli, İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir kez daha Kvaratskhelia ve Osimhen ikilisi golleriyle Sassuolo deplasmanında 2-0’lık galibiyeti getirirken, 7’de 7 yapmayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 15’te tutmayı başardı. Son 15 haftaya girilirken şampiyonluk yolunda dev adımlar atan konuk ekip, Serie A Ligi’nde 29 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye yakın. Spalletti önderliğinde rüya gibi bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Napoli sadece Serie A Ligi’nde değil, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde de galibiyetleriyle dikkat çekti. A Grubu’ndan lider çıkan Napoli, 5’te 5 yaparak fişi çekti. Son hafta Liverpool deplasmanına liderliği garantileyerek çıktılar ve ilk devler sahnesi mağlubiyetini aldılar. 6 haftada 20 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırlarken, rakiplerine sadece 6 gol izin verdiler. Napoli, Son 16 eşleşmesi öncesinde çok formda. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, adım adım şampiyonluğa yürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise aldığı üst üste galibiyetlerle iki kulvarda birden şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek güçte olduğunu bizlere gösterdi. Frankfurt ise özellikle son haftalardaki etkisiyle birlikte, son Avrupa şampiyonu olarak mücadele ettiği devler sahnesinde, kolay kolay pes etmeyeceğini ispatladı. Mücadelede karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Liverpool – Real Madrid: 2.5 ÜST ve KGVAR, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son finalistleri Liverpool ile Real Madrid, Son 16 eşleşmesinde karşı karşıya geliyor. Dev maç 21 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderliği Napoli’ye kaptıran Liverpool, grup aşamalarını 5’te 5 yaparak tamamlarken, ilk maçta alınan 4-1’lik Napoli mağlubiyeti, liderlik koltuğuna kaybedilmesine sebep oldu. Averaj farkıyla liderliği kaçırdılar ve son 6 maçta mağlup edemedikleri Real Madrid ile eşleşmek zorunda kaldılar. İngiltere Premier Ligi’nde ise Jürgen Klopp ve öğrencilerinin iyi bir sezon geçirmediklerini söyleyebiliriz. Üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Liverpool, bu süreçten sadece 1 puan çıkarabilmişti. Son 2 hafta iç sahada Everton engelini ve deplasmanda Newcastle United engelini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başardılar. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olmaya başlayan Liverpool, 22 hafta sonunda liderin 19 puan gerisinde yer aldı. Şampiyonlar Ligi potasında yer almak isteyen ev sahibinin, bu sezon daha fazla Şampiyonlar Ligi’ne odaklandığını söyleyebiliriz. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, son şampiyon olarak sezona başlarken, F Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi ve Son 16 eşleşmesinde Liverpool’un rakibi oldu. Son şampiyonluğunu Liverpool’u finalde mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldıran Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, devler sahnesinde favori olmaya devam ediyor. 6 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldılar. İspanya La Liga’nın son şampiyonluk olarak ise zirve takibini sürdüren konuk ekip, lider Barcelona’nın 8 puan gerisinde kaldı. Son 2 haftada Elche ve Osasuna’yı gol yemden mağlup etmeyi başaran Real Madrid, attığı 6 gole karşılık, kalesinde gole geçit vermedi. Liverpool deplasmanı öncesinde üst üste galibiyetlerle adeta güven tazeleyen Ancelotti’nin öğrencileri, İngiliz devi karşısında son 6 maçını kaybetmemeyi başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son finalistler Liverpool ve Real Madrid, Son 16 Turu’nda karşı karşıya geliyor. Final maçını Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid kazanmıştı. Liverpool intikamını almak isterken, Real Madrid ise rakibine kurduğu 6 maçlık üstünlüğü korumak istiyor. Dev maçta karşılıklı gollerin atılacağını ve 2.5 gol barajının tecrübeli golcülerle aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.80

Bets10 Bahis Oranı: 100.0