UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Porto İddaa Tahmini 22.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında, İnter ile Porto kozlarını paylaşacak. Saat 23.00’debaşlayaak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

İnter ve Porto arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İnter kazanır 1.85, beraberlik 3.67, Porto kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış. 

İnter Maçın Favorisi

İnter, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubunda yer almıştı. Grupta Bayern Münih, Viktoria Plzen ve Barcelona ile yer alan İnter, 6 maçta 10 puan topladı ve grubu 2. Sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. İtalya Serie A’da ise geçen hafta Udinese karşısında 3-1 kazanan İnter, lider Napoli’nin 15 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu konuk edecek İnter, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde İnter’da Joaquin Correa’nın sakatlığı sürüyor.

Porto’dan Üst Üste Galibiyetler

Porto, Portekiz Liga NOS’da geçtiğimiz hafta sonu yine kazandı. Dragao’da konuk ettikleri Rio Ave’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 6 maça çıkarttılar. Lider Benfica’nın takibini de sürdüren Sergio Conceiçao’nun öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda İnter ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Şampiyonlar Ligi B Grubunda yer alan alan İnter, gruptan lider olarak çıkmış ve son 16 turuna kalmıştı. İnter’e konuk olacak Porto’da Wendell, Gabriel Veron ve Fabio Cardoso sakat olan isimler.

İnter – Porto Maç Bilgileri

İnter – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’da Joaquin Correa’nın sakatlığı sürüyor. Porto’da Wendell, Gabriel Veron ve Fabio Cardoso sakat olan isimler.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

Porto'nun 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Mehdi Taremi

İddaa Tahmini

İnter, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon C Grubunda yer almış ve lider Bayern Münih’in ardından grubu 2. Sırada bitirmişti. Son 16 turunda ise Porto ile karşı karşıya gelecekler. Porto ise Şampiyonlar Ligi’nde B grubunda yer aldı ve 12 puan toplayarak grubu lider bitirdi. Portekiz Liga NOS’da ise şampiyonluk umutlarını sürdürüyorlar. İnter’den ilk maçta galibiyet beklentim var. İnzaghi’nin öğrencileri evinde kazanır ve avantajı kapar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter, Lukaku’nun attığı tek golle kazanmayı başardı. Porto’yu 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.