UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Manchester City Maç Tahmini 22.02.2023

İddaa fikstüründe 22 Şubat Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 mücadelesinde, Leipzig ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 4.38, beraberliğe 3.91, Manchester City galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.13 olarak verilmiş.

Leipzig Tehlike Arz Ediyor

Leipzig cephesinde Marco Rose hamlesi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini getirirken, Almanya Bundesliga’da ise ev sahibini zirve yarışına taşıdı. Teknik adam değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga’da son 16 haftada sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Wolfsburg deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü. Nkunku’nun sakatlığında etkisini sürdürmeyi başaran Leipzig cephesinde, Nkunku takıma geri döndü. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise 4’te 4 yaparak çıkmayı başardılar. Leipzig ilk 2 hafta Shakhtar Donetsk ve Real Madrid karşısında mağlup olurken, geri kalan 4 haftanın tamamında kazandı. Özellikle Real Madrid deplasmanından alınan galibiyet, ev sahibinin gücünü ispatlamasını sağladı. Zorlu Manchester City eşleşmesiyle karşı karşıya olan Leipzig, Marco Rose önderliğinde hafife alınmaması gerektiğini bizlere gösterdi. Rakip ne kadar güçlü olsa da, ev sahibi iç sahada tüm rakiplerinden galibiyet alabilecek güçte.

Manchester City Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarına damga vuran takımlardan birisi İngiliz devi Manchester City oldu. Pep ve öğrencileri, G Grubu’nda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, Dortmund, Sevilla ve Kopenhag karşısında 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 6 maçta 14 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Devler sahnesinde şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Manchester City, İngiltere Premier Lig’de ise zirve yarışını sürdürüyor. Son şampiyon olarak sezona merhaba diyen konuk ekip, 2 hafta öne ele geçirdiği liderlik koltuğunu, geçtiğimiz hafta kaybetti. Arsenal deplasmanında alınan 3-1’lik galibiyet liderliği getirirken, Notingham Forest deplasmanında alınan 1-1’lik beraberlikle birlikte, liderliği yeniden Arsenal’a kaptırdılar. İki kulvarda toplam 30 maça çıkan Erling Haaland, 31 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Norveçli golcü takımın en önemli silahı olmaya devam ediyor.

Leipzig – Manchester City Maç Bilgileri

Leipzig – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Serdar Gözübüyük. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Peter Gulacsi ve Daniel Olmo’nun sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de John Stones’un sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Manchester City’nin 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Manchester City rüzgarı esti. Pep ve öğrencileri, grup aşamalarına namağlup performans grafiğiyle damga vuran takımlardan birisiydi. İngiltere Premier Ligi’nde önemli bir hata yapan Manchester City, zirveyi kaptırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bir hataya daha imza atmayacaklarını ve zorlu Leipzig deplasmanından galibiyetle çıkacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mnahcester City ilk yarıyı Riyad Mahrez’in golüyle 1-0 önde kapatırken, Leipzig rakibine ikinci yarıda Josko Gvardiol ile cevap verdi. İki takımda karşılıklı gollere imza attı ve beraberlikle sahadan ayrıldı.