UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Real Madrid İddaa Tahmini 21.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Liverpool ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 2.40, beraberlik 3.68, Real Madrid kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Liverpool’un İşi Zor

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon A Grubunda yer almıştı. Lider Napoli’nin ardından grubu 2. Sırada tamamlayan Liverpool, son 16 turuna adını yazdırmayı başardı. Rakip ise son derece güçlü. Anfield’da ilk maçta Real Madrid’i konuk edecekler. Premier Lig’de önce Merseyside derbisinde Everton’ı 2 golle geçen Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu ise St. James Park’da Newcastle United’ı 2-0 mağlup ederek nefes aldı. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago, Arthur, Luis Diaz ve Ibrahima Konate’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid Takibini Sürdürüyor

Real Madrid, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde F Grubunda yer almıştı. Shakhtar Donetsk, Celtic ve Leipzig’in yer aldığı grubu 13 puan ile lider tamamlayan Real Madrid, adını son 16 turuna yazdırdı. Son 16 turunda ise Liverpool ile eşleştiler. Carlo Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da ise lider Barcelona’nın takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’yı 2-0 mağlup eden Real Madrid, Liverpool maçı öncesinde moral buldu. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Liverpool – Real Madrid Maç Bilgileri

Liverpool – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Arthur, Luis Diaz ve Ibrahima Konate’nin sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, bildiğimiz gibi turun favorisi. Liverpool, bu sezon pek güven vermiyor ama Premier Lig’de son 2 haftada üst üste galibiyetler alarak nefes aldılar diyebiliriz. Real Madrid’de La Liga’da zirve iddiasını sürdürüyor. Geçen hafta Osasuna engelini 2-0 ile geçtiler. Carlo Ancelotti’in ekibi favori ama bu karşılaşmada gollere yönelmek daha mantıklı. Anfield’da oynanacak ilk maçta bol gol beklentim var. Hem Liverpool hem de Real Madrid skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. Anfield’da tam 7 gol izledik. Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanarak tur kapısını araladı.