UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Basel Trabzonspor İddaa Tahmini 23.02.2023

UEFA Konferans Ligi son 16 play off turu rövanş maçında Basel evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Basel ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Basel galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.50, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Basel Formsuz 

Basel, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Maçın 2. yarısında yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Net pozisyonlarda bulmayı başaran Basel, son vuruşlarda pek yeterli olamadı. Rövanş maçında ise Trabzonspor karşısında kazanmak istiyorlar. Kazanamadıkları takdirde de Konferans Ligi’ne vea edecekler. Hafta sonu ise İsviçre Süper Ligi’nde Servette’yi konuk eden Basel, mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 lig maçında sdece 1 galibiyet alabildiler. Trabzonspor maçı öncesinde Basel’de Jean Kevin Augustin’in sakatlığı devam ediyor. 

Trabzonspor Avantajlı Taraf 

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Basel karşısında tek golle kazandı ve avantajı eline geçirdi. Larsen’in ikinci yarıda attığı golle kazanmayı başaran Bordo Mavililer, İsviçre’de bu kez rövanş maçına çıkacak. İlk maçta daha etkili olan taraf temsilcimiz Trabzonspor idi ve haklı bir galibiyet aldılar. Son vuruşlarda biraz daha başarılı olabilseler, daha farklı bir galibiyette alabilirlerdi. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Basel – Trabzonspor Maç Bilgileri

Basel – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antonio Lahoz. Mücadele Saint Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Basel’de Jean Kevin Augustin’in sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor’da Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, And Pelmard, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Basel, ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyet ile tur şansını zora soktu diyebiliriz. Trabzonspor karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Öte yandan maçın 1-0 bittiği içinde şanslı olduklarını belirtelim. Trabzonspor, son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa, daha farklı bir galibiyette alabilirdi. Avantaj temsilcimiz Trabzonspor’un elinde ama rövanş maçında işleri daha zor olacak. Bu kez Basel’in gol bulacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Temsilcimiz Trabzonspor, Konferans Ligi’ne veda etti. Basel’e deplasmanda 2-0 kaybettiler.