UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 23.02.2023

İddaa fikstüründe 23 Şubat Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off mücadelesinde, Monaco ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak.

intobet, Monaco galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.70, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Monaco Galibiyetten Vazgeçmiyor

Philippe Clement ve öğrencileri, hem Fransa Ligue 1’de hem de UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Monaco, ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda 2-1 geriye düştü. Maç boyunca hücum hattında tehlikeli olmayı başaran ev sahibi, uzaktan şutlarla rakibini avladı diyebiliriz. Krepin Diatta skoru eşitlerken, Axel Disasi ise son dakika golüyle galibiyeti getirdi. Tur için büyük bir avantaj yakalayan Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise üst üste 4. galibiyetini alırken, yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Avrupa dönüşünde konuk oldukları Brest deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardılar.

Bayer Leverkusen Kazanmak Zorunda

Bayer Leverkusen iki kulvarda birden mağlup oldu. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçını iç sahada kaybeden Xabi Alonso’nun öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise Mainz 05’e iç sahada kaybetti. İki maçta da konuk ekip adına savunma zafiyetleri öne çıkarken, 3-2’lik mağlubiyetlerle birlikte düşüşe geçtiler. Monaco karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Bayer Leverkusen, ilk maçı son dakika golüyle kaybetti. Mainz 05 karşısında da aynı hatalar devam ederken, Bundesliga’da son 4 haftanın 3’ünde mağlup oldular. Hücum hattında etkili olmayı başaran konuk ekibin, galibiyet yolundaki en büyük engelinin savunmadaki hatalar olduğunu söyleyebiliriz. Deplasmanda kazanmaktan başka çareleri yok.

Monaco – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Monaco – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alejandro Hernandez. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Guillermo Maripan, Vanderson Campos ve Ruben Aguilar’ın sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen cephesinde Moussa Diaby ve Charles Aranguiz’in sakatlıları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Breel Embolo, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Monaco ve Bayer Leverkusen eşleşmesinin ilk maçında tam 5 gol atıldı. İki takımda tur biletinden kolay vazgeçmeyeceğini ispatladı. Güçlü gol ayakları karşısında taraflar kalesini gole kapatmakta zorlandı. Monaco ve Bayer Leverkusen eşleşmesinde bir kez daha 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan mücadelede, tam 5 kez fileler havalandırıldı. Bayer Leverkusen deplasmanda rakibine 3-2’lik üstünlük kurmayı başarırken, maç seri penaltılara kadar devam etti. Penaltılarda kazanan ise Bayer Leverkusen oldu.