LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Real Betis Bahis Tahmini 24.02.2023

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Real Betis deplasmanda, Elche ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

ElcheReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Elche kazanır 3.70, beraberlik 3.45, Real Betis kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Elche Son Sırada

Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Manuel Martinez Valero’da Espanyol’u konuk eden Elche, uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. La Liga’da geride kalan 22 haftada tek galibiyeti bulunan Pablo Macghin’in öğrencileri, ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise iç sahada Real Betis ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde Elche’de John Nwankwo ve Pere Milla sakat. Jose Carmona ise kart cezalısı.

Real Betis Umutlu

Real Betis,’de Avrupa umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Valladolid ile karşı karşıya gelen Real Betis, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kazanan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 5. Sırada yer alıyor. Real Sociedad ve Rayo Vallecano’nun puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta ise konuk olacakları Elche deplasmanında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Real Betis’de Juan Cruz sakat. Guido Rodriguez ise kart cezalısı.

Elche – Espanyol Maç Bilgileri

Elche – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de John Nwankwo ve Pere Milla sakat. Jose Carmona ise kart cezalısı. Real Betis’de Juan Cruz sakat. Guido Rodriguez ise kart cezalısı.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Andres Guardado, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Elche’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Espanyol’u konuk eden Elche, rakibine 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadıkları 22 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Elche, son sırada yer alıyor. Real Betis ise La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta Benito Villamarin’de konuk ettikleri Valladolid’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 2. galibiyetini alan Real Betis’de moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Elche deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, 2-0’dan maçı verdi. İç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 3-2 mağlup oldular.