Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Napoli İddaa Tahmini 25.02.2023

Empoli iç sahada Napoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren kritik mücadele, 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Empoli kazanır seçeneğine 6.70, beraberliğe 4.65, Napoli kazanır seçeneğine ise 1.47 oran belirlemiş durumda.

Empoli Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Empoli, 23. haftayı 1-1’lik beraberlikle kapatırken, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, ilk yarıda Nicolo Cambiaghi’nin golüyle yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü, Fiorentina karşısında koruyamadı. Son 4 haftanın 3’ünde skor üretmeyi başarsalar da, galip gelemediler. Özellikle son haftalarda savunma zafiyetleri gösteren Empoli, ligin lideri ve en çok gol atan takımı Napoli’yi sahasında konuk edecek. 28 puanla 12. sırada yer alan ev sahibi, son haftalardaki performans grafiğiyle birlikte, lider karşısında güven vermedi.

Lider Napoli Engel Tanımıyor

İtalya Serie A Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. Son 16 eşleşmesinde konuk oldukları Frankfurt deplasmanından Di Lorenzo ve Osimhen’in golleriyle galip dönmeyi başardılar. Devler sahnesinde 7 maçın 6’sını kazandılar. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 23 haftada 20 galibiyete imza attılar. Sadece İnter derbisini kaybeden Spalletti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, üst üste 7. galibiyetine imza attı. En yakın rakibiyle puan farkını 15’te tutmayı başaran Napoli, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Tarihinin en erken şampiyonluklarından birine çok yaklaşan Napoli, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Empoli deplasmanında konuk olacak. Lider iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor.

Empoli – Napoli Maç Bilgileri

Empoli – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta Mattia Destro’nun sakatlığı devam ediyor. Daniel Akpro ve Filippo Bandinelli ise bu hafta kart cezalısı. Napoli cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Osimhen.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne tam anlamıyla ambargo koyan Napoli, 7’de 7 yapmayı başardı. 23 lig maçının 20’sini kazanan Napoli, çok formda. Konuk ekip şampiyonluk yürüyüşündeki emin adımlarına Empoli deplasmanında devam edecek ve evine 3 puanla dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde, Napoli rüzgarı esmeye devam ediyor. Üst üste galibiyetler almaya devam eden Napoli, Empoli deplasmanını kayıpsız geçti. Kazananları tebrik ederiz.