LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Mallorca Bahis Tahmini 25.02.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Espanyol’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirisiniz.

Espanyol ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Espanyol kazanır 2.35, beraberlik 3.00, Mallorca kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.  

Espanyol 3 Maç Sonra Kazandı

Espanyol, La Liga’da 3 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Elche deplasmanına konuk olan Espanyol, rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Espanyol’a galibiyeti getiren gol ise uzatma dakikalarında Sergi Darder’den geldi. 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Diego Martinez’in ekibi kümede kalma umutlarını da sürdürdü. Bu hafta ise iç sahada Mallorca’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Espanyol’da Keidi Bare ve Joselu sakat olan isimler.

Mallorca Evinde Kazandı

Mallorca, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Villarreal’i konuk eden Mallorca, rakibini 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da oynadıkları son 5 iç saha maçından da galibiyet ile ayrılan Mallorca’da moraller yerinde. Avrupa umutlarını arttıran Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta Espanyol deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Mallorca’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Espanyol – Mallorca Maç Bilgileri

Espanyol – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Keidi Bare ve Joselu sakat olan isimler.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İdaa Tahmini

Espanyol, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile dönmeyi başardılar. 3 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Espanyol, kümede kalma umutlarını da devam ettirdi. Mallorca ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Villarreal’i 4 golle geçmeyi başardı. Rakibini 4-2 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. İç sahada galibiyet serisini ise 5 maça çıkarttıklarını belirtelim. Deplasmanda ise puan almakta zorlanan bir Mallorca var. Deplasmanda oynadıkları son 4 maçı da kaybettiler. Espanyol’un bu hafta 3 puan almasını bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Mallorca’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, La Liga’da üst üste 2. galibiyetini aldı. Mallorca’yı 2-1 mağlup etmeyi başaran Espanyol, kümede kalma umutlarını sürdürdü.