TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Konyaspor İddaa Tahmini 25.02.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe iç sahada, Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.43, beraberlik 5.05, Konyaspor kazanır ise 8.28 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe 2 Puan Bıraktı

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son maçta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’ye 1 puanı getiren gol ise Enner Valencia’dan geldi. Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe, bu hafta Kadıköy’de Konyaspor’u konuk edecek. Jorge Jesus’un Adana Demirspor maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle maçı tribünden takip edeceğini belirtelim. Öte yandan golcü Michy Batshuayi ise kart cezalısı.

Konyaspor 7 Maçtır Kazanamıyor

Konyaspor’da işler yolunda gitmiyor. Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de oynadığı son maçta konuk ettiği İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçta üstün oynayan taraf Konyaspor idi ama yine de puan alamadılar. Süper Lig’de oynadığı son 7 maçtan da galibiyet çıkartamayan Konyaspor, yeni hocası Aleksandar Stanojevic yönetiminde oıynadıkları 3 maçı da kaybeden Konyaspor, bu maçlarda gol dahi atamadı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından 8.sıraya kadar gerilediler. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Konyaspor’da Bruno Paz kart cezalısı.

Fenerbahçe – Konyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi ise kart cezalısı. Konyaspor’da Bruno Paz kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydın, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta içi Adana Demirspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Sezonun en iyi maçlarından birini oynadılar ama kazanamadılar. Süper Lig’de zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde. Konyaspor ise haftalarır galibiyet alamıyor. Süper Lig’de 7 maçtır kazanamayan Yeşil Beyazlılar, yeni hocası Stanojevic yönetiminde çıktığı 3 maçı da kaybetti. Geçen hafta İstanbulspor’a iç sahada 1-0 kaybettiler. Fenerbahçe’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Konyaspor karşısında net bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, rahat bir galibiyet aldı. Kadıköy’de konuk ettikleri Konyaspor’u 4-0 mağlup ettiler ve lider Galatasaray ile aradaki puan farkını 6’ya indirdiler.