İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.02.2023

24 Şubat Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Elche – Real Betis: MS 2, 1.77 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Manuel Martinez Valero’da Espanyol’u konuk eden Elche, uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup oldu. La Liga’da geride kalan 22 haftada tek galibiyeti bulunan Pablo Macghin’in öğrencileri, ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise iç sahada Real Betis ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde Elche’de John Nwankwo ve Pere Milla sakat. Jose Carmona ise kart cezalısı. Real Betis,’de Avrupa umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Valladolid ile karşı karşıya gelen Real Betis, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da oynadığı son 2 maçı da kazanan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 5. Sırada yer alıyor. Real Sociedad ve Rayo Vallecano’nun puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Bu hafta ise konuk olacakları Elche deplasmanında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Real Betis’de Juan Cruz sakat. Guido Rodriguez ise kart cezalısı. Elche’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Espanyol’u konuk eden Elche, rakibine 1-0 kaybetti. La Liga’da oynadıkları 22 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Elche, son sırada yer alıyor. Real Betis ise La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Geçen hafta Benito Villamarin’de konuk ettikleri Valladolid’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Üst üste 2. galibiyetini alan Real Betis’de moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Elche deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

Fulham – Wolverhampton: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Fulham, Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Fulham, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın genelinde etkili olan taraf ev sahibi Brighton idi ama Fulham, Solomon ile bulduğu tek pozisyonda golü atarak 3 puanı kaptı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı kazanan Marco Silva’nın ekibinde moraller yerinde. Bu hafta Craven Cottage’de konuk edecekleri Wolverhampton karşısında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Fulham’da Neeskens Kebano ve Tom Cairney sakat olan isimler. Wolverhampton, geçtiğpimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk ettiği Bournemouth karşısında puan alamadı. Düşme hattındaki rakibine karşı sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Wolverhampton, Premier Lig’de düşme hattının 3 puan üzerinde. Kümede kalma umutlarını sürdürmek isteyen Julen Lopetegui’nin ekibi, bu hafta ise Fulham’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Hwang Hee Chan, Daniel Podence ve Sasa Kalajdzic sakat olan isimler. Fulham, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Marso Silva’nın ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk 4 umutlarını da iyice arttırdılar. Wolverhampton’ın ise kazanması bekleniyordu ama geçen hafta Bournemouth’a 10 mağlup oldular. Sürpriz bir yenilgi yaşayan Wolverhampton’ın bu hafta Fulham deplasmanında da işi zor gözüküyor. Gollü bir maç beklentim var. Hem Fulham hem de Wolverhampton skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 2.81

Bets10 Bahis Oranı: 20.80