Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Augsburg Maç Tahmini 25.02.2023

25 Şubat Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 17:30.

intobet, Hertha Berlin galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.58, Augsburg galibiyetine ise 3.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Hertha Berlin Düşme Hattında

Almanya Bundesliga’da 21. hafta geride kalırken, Hertha Berlin küme düşme hattına geriledi. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanında 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve son 6 haftada 5. yenilgisini aldı. Sezonun ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan Hertha Berlin’de, savunma zafiyetleri ilk haftalardan itibaren tehlike sinyallerini çalmasına neden oldu. Schalke 04 ile birlikte küme düşme hattını paylaşan Sandro Schwarz’ın öğrencileri, Son 10 haftadan ise sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibinin düşme hattından kurtulmak için bu hafta 3 puana ihtiyacı var. Kalesinde tam 40 gole engel olamayan Hertha Berlin, rakip filelere ise 25 gol gönderdi. Kalesini gole kapatmakta zorlanan ekip, deplasmanda mağlup ettiği Augsburg’u iç sahada konuk edecek.

Augsburg’un Deplasman Kabusu

Augsburg için Almanya Bundesliga’da deplasman kabusu devam ederken, Enrico Maassn’ın öğrencileri iç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başardı. İç sahada son 3 hafta Mönchengladbach, Bayer Leverkusen ve Hoffenheim’ı 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda ise 6 haftadır kazanamıyor. Dış sahada çıktıkları 10 maçtan sadece 10 puan toplayabildiler. Düşme potasından 5 puan uzakta yer alan Augsburg, geçtiğimiz hafta Hoffenheim karşısında kazanarak moral buldu. Bu hafta ise en yakın rakiplerinden Hertha Berlin’e deplasmanda konuk olacaklar. Olası bir mağlubiyette düşme hattıyla puan farkın 2’ye inebilir. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Augsburg, gollerine Hertha Berlin deplasmanında devam etmek istiyor.

Hertha Berlin – Augsburg Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de Peter Pekarik, Rogel, Nsona, Ejuke ve Uremovic’in sakatlıkları devam ediyor. Augsburg cephesinde ise Andre Hahn, Oxford, Vargas, Borduchi ve Rexhbecaj’ın sakatlıkları devam ediyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Tolga Ciğerci, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Marco Richter.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Mergim Berisha, Kelvin Yeboah, Drena Beljo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Almanya Bundesliga’nın kümede kalma savaşı veren iki takımı karşı karşıya geliyor. Ligde kalmak isteyen ve toparlanmak isteyen Hertha Berlin ile Augsburg, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hertha Berlin iç sahada 2 golle kazanırken, Augsburg deplasmanda skor üretemedi ve mağlup oldu. Ev sahibi kritik bir galibiyetle umutlanırken, Augsburg deplasmanda puan kayıplarına devam etti.