Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Sassuolo Maç Tahmini 25.02.2023

25 Şubat Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 24. hafta heyecanı yaşanırken, Lecce sahasında Sassuolo‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. 

intobet, Lecce galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.25, Sassuolo galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Lecce Yükselişe Geçti

Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta mağlubiyete yer vermedi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları zorlu Atalanta deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardılar. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 11 haftada ise sadece 2 kez mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Marco Baroni’nin öğrencileri, 27 puanla 13. sıraya kadar yükseldi ve düşme hattıyla puan farkını açarak, rahat bir nefes aldı. Son 11 haftanın 9’unda skor üreten Lecce, bu 11 haftalık fikstürde toplamda 16 gol buldu. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Sassuolo ile karşılaşacak olan Lecce, sezonun ilk yarısında kaybettiği 3 puanı rakibinden almak istiyor.

Sassuolo Napoli Engeline Takıldı

Son haftaların formda takımları arasında yer alan Sassuolo, Napoli engeline takıldı. İtalya Serie A Ligi’nde lider karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, Milan ve Atalanta karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çekerken, Monza ve Udinese karşısında ise kaybetmemeyi başarmıştı. Napoli karşısında skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, evinde 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Düşme potasıyla puan farkı tekrar 7’ye indi. 5 haftalık fikstürde 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Sassuolo, Napoli dışında 4 rakibine karşı da iyi bir hücum performansı sergiledi. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen konuk ekip, Lecce’yi Serie A Ligi’nde bir kez daha mağlup etmek istiyor.

Lecce – Sassuolo Maç Bilgileri

Lecce – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Federico Di Francesco kart cezalısı. Dermaku ve Pongracic’in ise sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo’da ise Armand Lauriente kart cezalısı. Jeremy Toljan’ın ise sakatlığı bulunuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Ruan, Maxime Lopez, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Andrea Pinamonti, Gregoire Defrel.

İddaa Tahmini

Lecce ve Sassuolo, sezonun ikinci yarısı itibariyle iyi hücum performansları sergiliyor. Skor üretmekte zorlanmayan iki takım, bu hafta alt sıralardan kurtulmak için karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, Lecce ve Sassuolo’nun gol bulacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Kristian Thorstvedt oldu. İkinci yarıda kaydettiği tek golle, Sassuolo’yu deplasmanda 3 puana taşıdı. Lecce iç sahada skor için yetersizdi.