Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Brest İddaa Tahmini 24.02.2023

İddaa fikstüründe 24 Şubat Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 25. hafta mücadelesinde, Lille ile Brest kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00.

Bets10, Lille galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.90, Brest galibiyetine ise 9.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.44, konuk ekibe ise 7.08 oran veriyor.

Lille Evine Mağlubiyetle Döndü

Lille evine mağlubiyetle döndü. Fransa Ligue 1’de 3 haftalık fikstürden 7 puan çıkararak yükselişe geçmeyi başaran Paulo Fonseca’nın öğrencileri, zorlu Parc des Princes deplasmanında son 3 dakikaya 3-2’lik üstünlükle girmeyi başarırken, Mbappe ve Messi engellerine takıldılar. Liderle puan farkını 10’a indirme şansını kaçıran ev sahibi, 24 hafta sonunda liderin 16 puan gerisine düştü. Son 11 haftada Nice ve PSG deplasmanlarından mağlubiyetle dönen Lille, geri kalan 9 haftada mağlubiyete yer vermedi. 41 puanla kendisine 6. sırada yer bulan ev sahibi, bu hafta deplasmandan golsüz beraberlikle döndüğü Brest karşısına iç sahada çıkacak. Lille mağlubiyetin etkilerini üzerinden atarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Brest Yeniden Düşüşte

Brest cephesinde tehlike devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Monaco karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Brest, üst üste 2. yenilgisini alırken, küme düşme hattıyla puan farkı 1’e kadar indi. Eric Serge Roy’un göreve gelişiyle birlikte bu sezon ilk kez 5 maçlık yenilmezlik serisi elde etmeyi başaran konuk ekip, bu süreçte de galibiyet adına zorlandı ve 4 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Teknik adam etkisi kısa sürerken, son 2 haftada yeniden düşüşe geçtiler. Son 2 hafta kalesinde 5 gole engel olmayı başaramayan Brest, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. 24 hafta sonunda ise 25 gol gole imza atıp, 40 gol yediler. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan Brest, bu hafta Lille deplasmanında galibiyet arayacak. Olası bir mağlubiyetle kendilerini küme düşme hattının içerisinde bulabilirler.

Lille – Brest Maç Bilgileri

Lille – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Ismaily ve Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ediyor. Brest cephesinde bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Andre Gomes, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Timothy Weah.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Christopher Herelle, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Lille son haftalarda etkili olmaya başladı. Fransa Ligue 1’de yükselişe geçtiklerini söyleyebiliriz. Geçtiğimiz hafta zorlu PSG deplasmanından mağlubiyetle döndüler ama sergilenen futbol umut verdi. 4 haftadır sergilediği iyi futbolla dikkat çeken Lille, Brest engelini zorlanmadan kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.74

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada 1-0 geriden gelerek, Bafode Diakite ve Alexsandro’nun golleriyle kazandı. Ev sahibi tek farklı skorla 3 puana uzanabildi.