Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Mönchengladbach Maç Tahmini 24.02.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 24 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 22. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Yükselişe Geçti

Mainz 05, Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı ve yükselişe geçti. Son 4 haftadan 9 puan çıkarmayı başaran Bo Svensson’un öğrencileri, Bochum, Augsburg ve Bayer Leverkusen karşısında galip gelmeyi başarırken, 3 maçta tam 11 gol buldu. Bu süreçteki tek mağlubiyetlerini ise liderlik koltuğunun ortaklarından Union Berlin’e karşı deplasmanda aldılar. Union Berlin karşısında da skor üretmeye devam eden ev sahibi, 29 puanla kendisine 9. sırada yer buldu. Üst üste 6 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından gelen yükselişle birlikte yeniden ligin üst sıralarına tutunmayı başaran Mainz 05, bu hafta aynı puana sahip olduğu 8. sıradaki Mönchengadbach’ı sahasında konuk edecek.

Mönchengladbach’dan Kritik Galibiyet

Almanya Bundesliga’da 21. haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya olan Mönchengladbach, lider Bayer Münih karşısına formsuz çıkarken, sürpriz bir galibiyetle sahadan ayrıldı. Daniel Farke ve öğrencileri daha önce Schalke 04 ve Hertha Berlin gibi kümede kalma mücadelesi veren iki rakibi karşısında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, lider karşısında 3-2’lik galibiyete imza attı. Lider karşısında sadece skor üstünlüğünü ele almayan konuk ekip, aynı zamanda oyun olarak da rakibinden daha etkili bir 90 dakika geçirdi. Sergilenen iyi futbol ve alınan 3 puanın ardından Gladbach üst sıralar için umutlandı. 29 puanla 8. sırada yer alan Farke’nin öğrencileri, bu hafta en yakın rakibi Mainz 05’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip iç saha etkisini, deplasmana taşımak istiyor.

Mainz 05 – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Mainz 05 – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Jonathan Burkardt’ın sakatlığı bu hafta devam ediyor. Mönchengladbach takımında Julian Weigl ve Luca Netz 

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Marcus Ingvartsen.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Hannes Wolf, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftalara iyi hücum performanslarıyla damga vurmayı başaran Mainz 05 ve Mönchengladbach, üst sıra savaşında var olmak için sahaya çıkıyor. İki takımında hücum etkisini 22. haftada sürdürerek, mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz iç sahada kazanarak, 3’te 3 yapmayı başardı. Ev sahibi Mönchengladbach karşısında 4 golle 3 puana uzanırken, kalesinde gole geçit vermedi.