Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lens İddaa Tahmini 25.02.2023

İddaa fikstüründe 25 Şubat Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 25. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lens kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak müsabaka, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Montpellier galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.70, Lens galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 olarak verilmiş.

Montpellier Yeni Hocasıyla Kazanıyor

Geçtiğimiz hafta Troyes deplasmanına konuk olan Montpellier, yeni hocasıyla 2’de 2 yapmayı başardı. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hissetmesiyle birlikte teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, 2 hafta önce göreve Michel Der Zakarian’ı getirdi. İlk hafta iç sahada konuk ettikleri Brest karşısında 3-0’lık galibiyete imza attılar. Geçtiğimiz hafta ise Troyes deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen, Khazri’nin son dakika golüyle kazanmayı bildiler. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Montpellier, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Yeni hocasıyla ev sahibi çok formda.

Lens Yarışa Tutundu

Franck Haise ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de zirve yarışını bırakmadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Nantes karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan Lens, üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, lider ile puan farkını 8’e indirmeyi başardı. Liderin puan kaybettiği haftalarda fırsatları iyi değerlendirmeyi başaramasalar da, geçtiğimiz hafta alınan 3 puanla yarışa tutundular. Fransa Ligue 1’de bu sezon ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybeden Lens, 3 gollük galibiyetiyle eski günlerine döndü. 24 hafta sonunda sadece sahadan 3 kere mağlup ayrılan konuk ekip, kolay maç kaybetmiyor. Ezeli rakipleri Nice, Lyon ve Lille dışında hiçbir rakiplerine 3 puan fırsatı tanımadılar. Sezonun ilk yarısında Montpellier engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. Lens bir kez daha kazanmak istiyor.

Montpellier – Lens Maç Bilgileri

Montpellier – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Teji Savanier kart cezalısı. Mavididi ve Sainte-Luce ise henüz sakatlıklarını atlatamadı. Lens cephesind ise Jimmy Cabot, Wesley Said, Adam Buksa ve Claude-Maurice’nin sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Leo Leroy, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Maxime Esteve, Joris Chotard, Joris Chotard, Valere Germain.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren Lens, iç sahada kazanarak puan kayıplarına son verdi. Lider ile puan farkını korumayı başaran Lens, Montpellier deplasmanında puan farkının açılmasına izin vermeyecek ve evine 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens henüz 4. dakikada Angelo Fulgini’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, Montpellier ikinci yarıda Fait Maouassa’nın holüyle skoru eşitledi. İki takımda 1’er puana razı geldi.