LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Atletico Madrid İddaa Tahmini 25.02.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Real Madrid evinde, Atletico Madrid ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Madrid ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.75, Atletico Madrid galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid Zirve Takibinde

Real Madrid, hafta içi müthiş bir galibiyet aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile karşı karşıya gelen Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçı 5-2 kazanarak dikkat çekti. La Liga’da ise geçen hafta sonu El Sadar’da Osasuna’yı 2-0 mağlup ettiklerini belirtelim. La Liga’da zirve takibini devam ettiren Carlo Ancelotti’nin ekibi lider Barcelona’nın 6 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise La Liga’da Atletico Madrid ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid 6 Maçtır Kaybetmiyor

Atletico Madrid, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup eden Atletico Madrid, son haftalardaki çıkışını sürdürdü. La Liga’da oynadığı son 6 maçta da kaybetmeyen Diego Simeone’nin ekibi bu hafta Real Madrid karşısında da puan almayı hedefliyor. Geçen hafta Real Sociedad’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Atletico Madrid, La Liga’da 3. Sıraya yükseldi. Maç öncesinde Atletico Madrid’de savunmadan Sergio Reguilon’un sakatlığı sürüyor.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Madrid – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor. Atletico Madrid’de savunmadan Sergio Reguilon’un sakatlığı sürüyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçen hafta konuk oldukları Osasuna deplasmanında 2-0 kazanmayı başardılar. Lider Barcelona’nın takibini de devam ettiriyorlar. Atletico Madrid ise son 6 maçtır La Liga’da mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler. Son 6 maçta ise 14 puan topladılar.  Real Madrid’in kazanması gereken bir maç. Madrid derbisinde Atletico Madrid’i mağlup ederek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşadı. Derbide Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, Barcelona’nın mağlup olduğu haftada fırsat kaçırdı.