Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Stuttgart Maç Tahmini 25.02.2023

Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04, 25 Şubat Cumartesi akşamı sahasında 14. sıradaki Stuttgart‘ı konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 20:30.

Veltins-Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Schalke 04 kazanır seçeneğine 2.95, beraberliğe 3.39, Stuttgart kazanır seçeneğine ise 2.46 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Dipten Çıkamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Schalke 04, Almanya Bundesliga’da ilk 21 haftanın en zayıf performansını ortaya koydu. 1 sezon aranın ardından lige geri dönen ev sahibi, lige adapte olmakta zorlandı. Teknik adam değişiklikleri ve transfer hamleleri kötü gidişata çare olmazken, uzun süredir dipten kurtulmayı başaramadılar. Son 7 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Schalke 04, son 4 haftanın tamamında ise golsüz beraberlikler aldı. Köln, Gladbach, Wolfsburg ve Union Berlin karşısında kaybetmemeyi başarsalar da, en alt sıradan kurtulmak için bundan çok daha iyisine ihtiyaçları var. Thomas Reis önderliğinde lige tutunmak isteyen ev sahibi, bu hafta en yakın rakiplerinden Stuttgart’ı sahasında konuk edecek. 4 haftadır gol yememeyi başarsalar da, hala hücum hattında yeterli değiller.

Stuttgart 5 Hafta Sonra Galip

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da 5 hafta sonra galip gelmeyi başardı. 5 hafta önce göreve Bruno Labbadia’yı getiren konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından üst üste puan kayıpları yaşanırken, geçtiğimiz hafta Köln karşısında harika bir galibiyet aldılar. 5 haftalık fikstürden 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, Köln karşısında ise 3-0’lık skorla galip gelmeyi başardı. Tehlike hattında yer almaya devam eden Stuttgart, Play Out hattından averajla kurtulmayı başarırken, düşme potasından ise 2 puan uzaklıkta. Bu hafta Schalke 04 deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında Schalke 04 ile iç sahada 10 kişi kalmalarına rağmen 1-1 berabere kalmışlardı. Bu hafta ki mücadele ise 3 puandan daha fazlasını ifade ediyor. Konuk ekip galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Schalke 04 – Stuttgart Maç Bilgileri

Schalke 04 – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Latza, Polter, Uronen, Mohr, Kozuki, Skarke, Ouwejan, Brunner’in sakatlıları devam ediyor. Stuttgart takımında ise Tomas ve Stenzel’in sakatlıkları devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Tim Skarke, Simon Terodde, Marius Bülter.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Nikolas Nartey, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu mücadelede, Schalke 04 ve Stuttgart’ın galibiyete ihtiyacı var. Kümede kalma savaşı veren taraflar, birbirlerinin savunma zafiyetlerini fırsata çevirerek, mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede, Schalke 04 galibiyete uzandı. Ev sahibi uzun süre sonra Bundesliga sahnesinde galip gelmeyi başardı.